» »

Menjava pametnega telefona . Samsun galaxy note 2

Menjava pametnega telefona . Samsun galaxy note 2

koro13 ::

Dan! Trenutno imam iphona 4, in počasi je začela baterija šepati, počasnost, preživel veliko padcev...Odločil sem se da bi mogoče preiskusil Samsunga Galaxy note 2. Apple mi je dejansko najboljša znamka, vendar niso s 5-tko naredili nobenega napredka, tako, da bi mogoče počakal na 6-tko. Od telefona želim, da dela gladko laufanje vseh aplikacij, dobra kamera - ampak res dobra, velik zaslon - 4-ka ima dokaj velik, vendar se nebi sramoval večjega :) Kaj pravite na SGN2 oz. kaj koli drugega. Kako ga je držati v roki? Je velika možnost padcev. Mobilnik bi uporabljam za gledanje filmov, vse v zvezi z organizacijo...mail, facebook, word, pdf - je dobro delati s s penom, se splača delati zapiske npr. v šoli nanj? Hitro preklapljanje med aplikacijami..Kako dolgo zdrži baterija? Na iphonu laufam 3g vedno, youtube veliko, dostopna točka, veliko wifi...iger niti ne igram, vendar zdrži komaj do večera...Vendar res hard-core uporaba. Kako pa zdrži padce in zanima me kje je najboljše vzeti mobilnik - glede cene? Pri mobitelu bi ga glede na pkaet dobil dobri,a tušmobil ga že ima? - trenutno pri tušu - verjetno bom menjal operaterja - iščem seveda paket z veliko interneta 2do5 gb. Torej iščem dokaj kompakten telefon - obstajajo kakšni dobri coverji za zadno stran, kako pa je kaj odporen na praske na steklu - glede na gorilla glass? - sedanji iphone, je kot da bi ćezenj šel z šmirkovim papirjem - pa mam sedaj celo screenprotector folijo gor... Hvala za vse informacije

M-XXXX ::

Lahko primerjam z Notom 1, dvojka je v vsem boljša.

Zaslon praktično neuničljiv, Gorila glass je 1a!
Baterijo je v enem dnevu praktično nemogoče izpraznit (skos wifi, skos 3G, dost uporabe, prčkanja pa imam cca 30-40% konec dneva. Če malo pazim je za dva dni.

Spen je super zadeva, samo zapiskov ne boš delal na njega, to že zdaj povem....

koro13 ::

Sej na začetku letu sem imel utopijo da bi pisal na ipada al pa laptopa...in super v gimnaziji profesorji, da to ni za resno delo in sploh nisem poskušal...:S Uglavnem ja, men je super za glasbo, pa internet skoz pa če ni glih prenosnika da kak povewpoint na hitr narediš oz. kej podobnega.
Čeprav veliko prijatlov se zatikatal android, čeprav glede na procesor pa še mogoč kar boljši rom bi mogl tole letet..Kolegu leti/dokaj dobro mu dela SGS1 na 4.1 ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iphone ali lumia (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
539470 (7510) Lonsarg
»

Nove nokie: Lumia 820 in 920 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
30261883 (37715) rok_p
»

HTC Legend (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
20322298 (14127) CaqKa
»

kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
568315 (6084) Nesta

Več podobnih tem