» »

Čuden hrošč v Firefoxu

Čuden hrošč v Firefoxu

Personanonim ::

Občasno se v Firefoxu ob vnosu besedila v iskalnik , naslovno vrstico ali katerokoli polje z možnostjo vnosa besedila ali znakov pojavlja čuden hrošč.

Ne glede na vnešene znake,uporabljene tipke ,Firefox vnos zazna kot črko q,celo gib miške in klik na bookmarke.V tem primeru pač odpre prvi shranjeni naslov s črko q v "imenu".

Zapis zgleda nekako takole : qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq .Ad infinitum :) .Zgodi se pa čisto naključno.

Nisem ziher ,ampak se mi zdi ,da se je hrošč začel pojavljati ob posodobitvi Firefoxa,se pravi verzija 17.0.
Kupil sem tudi novo generično Logitech miško,brez softweara .Torej so gonilniki od Windows 7. Ne vidim kaj bi lahko drugega bilo vzrok problemu.Morda nekompaktibilnost z add-oni ? Drugje se težava ne pojavlja,zgolj v Firefoxu.

Antivirusnik tudi ne sporoča nikakršnih težav.Eset Smart Security 5.

Trenutno začasno rešim situacijo tako da znova zaženem Firefox.Obstaja kakšna trajnejša rešitev,ker je tole rahlo nadležno?

Format C: ne pride v poštev :).
"The internet - like a training camp for never amounting to anything."

oglaf.com

Personanonim ::

Po brskanju po internetu se je izkazalo ,da bi problem znal biti povezan z malwareom checker.exe,tema o katerem je že odprta .Checker.exe se mi je začel javljati kak dan po tem ko sem odprl temo.Rešil sem s ponovno namestitvijo sistema.Trdovraten malware,je bilo tako najlažje.
"The internet - like a training camp for never amounting to anything."

oglaf.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lomljenje vigenerjeve šifre

Oddelek: Programiranje
51503 (936) damek93
»

Pomoč pri izdelavi spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
131177 (864) alexa-lol
»

Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
23572912 (62077) opeter
»

Prispel je Chrome 11 - nova ikona za vse (strani: 1 2 )

5319778 (17552) MrStein
»

IE izgublja, Chrome pridobiva

364471 (2632) Tr0n

Več podobnih tem