Forum » Loža » čudežne gobice in ostale čudežne stvari xd
čudežne gobice in ostale čudežne stvari xd
GitaBri ::
No tuki me zdaj zanima o teh čudežnih stvareh po katerih haluciniraš pa posledicah.. Ker pač eni pišejo ma nič ti nebo, nič se ti nemore nardit, use je ok,.. drugi pa da morš merkat, da loh po tem nisi nikol več enak,... No zdej me pa zanima kaj use loh prčakuješ s temi gobicami, salvio, itd.. Ker zlo me je presenetl kaj use obstaja za kadit in pojest pa še pred vrtom ti raste :P Najbol me pa zanima kaj je s to neko boleznijo al ka k jo sproz goba (nevem kako se ji ze rece)
- predlagal izbris: KoMar- ()
jype ::
Shizofrenijo? To mamo itak vsi, gobe ti samo potencialno zelo poslabšajo.
Počakaj, da boš star 80+, takrat ne boš več nobene resne škode naredu, sicer pa pohvalno, da se poskušaš o teh rečeh poučiti, preden se jih lotiš.
http://www.drogart.org/droge/vrste-drog...
Počakaj, da boš star 80+, takrat ne boš več nobene resne škode naredu, sicer pa pohvalno, da se poskušaš o teh rečeh poučiti, preden se jih lotiš.
http://www.drogart.org/droge/vrste-drog...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
innerspace ::
...sicer pa pohvalno, da se poskušaš o teh rečeh poučiti, preden se jih lotiš.
To pa res, vecina zgleda tega ne pocne.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
GitaBri ::
A usi naj bi mel shizofrenijo? o.O A ni da majo sam nekateri? Pa to se verjetn razvija sčasoma ko žreš, verjetno ne boš eno pojedu pa že ratu moten a ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1284 novih planetov, 9 z razmerami za morebitno življenjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11047 (6042) | gus5 |
» | Čudežno zdravilo, ki obljublja 120 let življenja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12369 (8915) | shadeX |
» | Smart tv tpadOddelek: Mobilne tehnologije | 6279 (5426) | rayzz |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 733 (688) | def0r |
» | Čudežne gobiceOddelek: Loža | 8286 (7518) | antonija |