Forum » Šola » Anketa - motiviranost mladih za prostovoljno delo
Anketa - motiviranost mladih za prostovoljno delo
katy989 ::
Pozdravljeni,
rabila bi malo vaše pomoči. In sicer bi rada da rešite tole anketo, ki vam bo vzela samo par minutk.
Anketa je del moje zaključne naloge z naslovom Motiviranost mladih za prostovoljno delo.
Vprašalnik lahko rešite vsi do vključno 30. leta starosti.
Lahko povabite tudi druge prijatelje k reševanju ankete, za kar vam bo zelo hvaležna.
https://docs.google.com/spreadsheet/vie...
No zdaj pa v akcijo!!!
Hvala
Katja
rabila bi malo vaše pomoči. In sicer bi rada da rešite tole anketo, ki vam bo vzela samo par minutk.
Anketa je del moje zaključne naloge z naslovom Motiviranost mladih za prostovoljno delo.
Vprašalnik lahko rešite vsi do vključno 30. leta starosti.
Lahko povabite tudi druge prijatelje k reševanju ankete, za kar vam bo zelo hvaležna.
https://docs.google.com/spreadsheet/vie...
No zdaj pa v akcijo!!!
Hvala
Katja
black ice ::
Osebno nimam več nobenega interesa za kakršnokoli prostovoljno delo. Nekaj časa nazaj sem veliko pomagal, predvsem v lokalni skupnosti. Ko sem pa uvidel, da se na moj račun vedno nekdo okoristi sem odj* vse skupaj.
Ravno zaradi tega sem odpovedal sodelovanje pri sanaciji poplavnih območij, čeprav mi ti ljudje niso naredili nič žalega.
Ravno zaradi tega sem odpovedal sodelovanje pri sanaciji poplavnih območij, čeprav mi ti ljudje niso naredili nič žalega.
francek1 ::
Mladim priporočam, naj prostovoljno samo skorumpirane politike iz oblasti mečejo, če želijo imeti kaj od prihodnosti.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Kamran ::
Hi,
O, genialno !
Samo morajo imeti pa alternativo, da jo bodo tja gor nastavili. In tukaj se že pojavlja sledeče vprašanje: Kam s skorumpiranimi politiki ? V biološko kanto (pač recikliranje je "in", pa Earth hour & so,...) ?
Sam se občasno ukvarjam z lokalizacijo manjših rač. programov - zaenkrat majhen izplen.
Mladim priporočam, naj prostovoljno samo skorumpirane politike iz oblasti mečejo, če želijo imeti kaj od prihodnosti.
O, genialno !
Samo morajo imeti pa alternativo, da jo bodo tja gor nastavili. In tukaj se že pojavlja sledeče vprašanje: Kam s skorumpiranimi politiki ? V biološko kanto (pač recikliranje je "in", pa Earth hour & so,...) ?
Sam se občasno ukvarjam z lokalizacijo manjših rač. programov - zaenkrat majhen izplen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domače branje: Brooke Gladstone: The Influencing Machine (2011)Oddelek: Novice / Domače branje | 5130 (3590) | Glugy |
» | Evrobarometer o korupciji: Slovenija najslabša v EU (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 27574 (22477) | Mr.B |
» | Lovro in Marko odkrivata skupnosti v omrežjihOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7566 (5112) | root987 |
» | Se pred spamom ščitijo samo kriminalci?Oddelek: Novice / Zasebnost | 2523 (2523) | iration |