» »

Anketa - motiviranost mladih za prostovoljno delo

Anketa - motiviranost mladih za prostovoljno delo

katy989 ::

Pozdravljeni,
rabila bi malo vaše pomoči. In sicer bi rada da rešite tole anketo, ki vam bo vzela samo par minutk.
Anketa je del moje zaključne naloge z naslovom Motiviranost mladih za prostovoljno delo.
Vprašalnik lahko rešite vsi do vključno 30. leta starosti.
Lahko povabite tudi druge prijatelje k reševanju ankete, za kar vam bo zelo hvaležna.

https://docs.google.com/spreadsheet/vie...
No zdaj pa v akcijo!!!

Hvala
Katja

black ice ::

Osebno nimam več nobenega interesa za kakršnokoli prostovoljno delo. Nekaj časa nazaj sem veliko pomagal, predvsem v lokalni skupnosti. Ko sem pa uvidel, da se na moj račun vedno nekdo okoristi sem odj* vse skupaj.
Ravno zaradi tega sem odpovedal sodelovanje pri sanaciji poplavnih območij, čeprav mi ti ljudje niso naredili nič žalega.

francek1 ::

Mladim priporočam, naj prostovoljno samo skorumpirane politike iz oblasti mečejo, če želijo imeti kaj od prihodnosti.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Kamran ::

Hi,

francek1 je izjavil:

Mladim priporočam, naj prostovoljno samo skorumpirane politike iz oblasti mečejo, če želijo imeti kaj od prihodnosti.

O, genialno ! :))

Samo morajo imeti pa alternativo, da jo bodo tja gor nastavili. In tukaj se že pojavlja sledeče vprašanje: Kam s skorumpiranimi politiki ? V biološko kanto (pač recikliranje je "in", pa Earth hour & so,...) ?

Sam se občasno ukvarjam z lokalizacijo manjših rač. programov - zaenkrat majhen izplen. :|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Domače branje: Brooke Gladstone: The Influencing Machine (2011)

Oddelek: Novice / Domače branje
235130 (3590) Glugy
»

Evrobarometer o korupciji: Slovenija najslabša v EU (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
14727574 (22477) Mr.B
»

Lovro in Marko odkrivata skupnosti v omrežjih

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
197566 (5112) root987
»

Se pred spamom ščitijo samo kriminalci?

Oddelek: Novice / Zasebnost
52523 (2523) iration

Več podobnih tem