Forum » Pomoč in nasveti » Sočasni uporabniki na WIN XP
Sočasni uporabniki na WIN XP
maboze1x ::
Pozdravljeni!
Mene zanima, če je mogoče narediti, da bi bila na eno mašino (računalnik) hkrati prijavljena dva uporabnika? Torej en preko RDP in en fizično na mašini. In se med sabo ne bi motila seveda. Da se ne bi videlo kaj kdo dela. Program sam mi baje to omogoča, a nikakor ne morem vzpostaviti povezave, da ne bi drug drugega izključila.
Prosim za nasvet in hvala za odgovore!
Mene zanima, če je mogoče narediti, da bi bila na eno mašino (računalnik) hkrati prijavljena dva uporabnika? Torej en preko RDP in en fizično na mašini. In se med sabo ne bi motila seveda. Da se ne bi videlo kaj kdo dela. Program sam mi baje to omogoča, a nikakor ne morem vzpostaviti povezave, da ne bi drug drugega izključila.
Prosim za nasvet in hvala za odgovore!
Primorec ::
Legalno se da, z nakupom dveh licenc za xp-je in multiseat softwerom...Poglej sledeč software:
AsterXP, BeTwin, FriendlySeats,SoftXpand;še Microsoft ima Multipoint Server...
Pri MS Multipoint Serverju dobiš licence že zraven..
Sem pisal diplomsko na to temo, sicer že dve leti od tega, možno da se je kaj spremenilo, ampak dalo se je RDP obeh uporabnikov, videla se nista med sabo, dalo se je normalno delat (mislim na office, internet surf, ne neke težke igrice ipd..
AsterXP, BeTwin, FriendlySeats,SoftXpand;še Microsoft ima Multipoint Server...
Pri MS Multipoint Serverju dobiš licence že zraven..
Sem pisal diplomsko na to temo, sicer že dve leti od tega, možno da se je kaj spremenilo, ampak dalo se je RDP obeh uporabnikov, videla se nista med sabo, dalo se je normalno delat (mislim na office, internet surf, ne neke težke igrice ipd..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primorec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 RDP in Network problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1931 (1564) | crniangeo |
⊘ | Poceni Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 9277 (7959) | solatko |
» | DreamsparkOddelek: Operacijski sistemi | 890 (678) | fosil |
» | VMwareOddelek: Programska oprema | 2964 (2689) | Blisk |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7166 (5819) | JayKay |