Forum » Pomoč in nasveti » usb 2.0 dela počasi kot 1.1
usb 2.0 dela počasi kot 1.1
-valvoline- ::
Živjo.
Formatiral sem backup kišto na novo,plata je gigabyte 965p-ds3,procesor e6600,2gb rama.Inštaliral xpsps3 in originalnih(ter potem še najnovejših) gonilnikov za mamaplato. V biosu vse lepo nastavljeno,usb 2.0 kontroler enabled. Vse dela lepo,le prenos podatkov prek usb-ja je hudo počasen,kot da bi bil usb 1.1 ali slabši. A sem kaj spregledal? V čem bi bila fora?
1gb fajl kopira v 20tih minutah,sprobal z usb kluckom,zunajnim hddejm in telefonom,prenos je obupen.
Formatiral sem backup kišto na novo,plata je gigabyte 965p-ds3,procesor e6600,2gb rama.Inštaliral xpsps3 in originalnih(ter potem še najnovejših) gonilnikov za mamaplato. V biosu vse lepo nastavljeno,usb 2.0 kontroler enabled. Vse dela lepo,le prenos podatkov prek usb-ja je hudo počasen,kot da bi bil usb 1.1 ali slabši. A sem kaj spregledal? V čem bi bila fora?
1gb fajl kopira v 20tih minutah,sprobal z usb kluckom,zunajnim hddejm in telefonom,prenos je obupen.
Mitch ::
Probaj na Intelovi spletni strani povlečt najnovejši Intel Chipset Utility za tvojo plato in inštaliraj...
Aja pa preveri, da ti slučajno antivirusnik ne upočasnjuje prenosa...
Aja pa preveri, da ti slučajno antivirusnik ne upočasnjuje prenosa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitch ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava racunalnik - zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1615) | salabajs |
» | USB Irda težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1012) | Person |
» | Certifikat na USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 7595 (7326) | StratOS |
» | USB 1.1, USB 2.0 in FirewireOddelek: Strojna oprema | 1429 (1290) | Xplicit |
» | Kje je fora USB modemov ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (862) | Brane2 |