» »

Sony Xperia J

Sony Xperia J

tt2 ::

A si lasti kdo tale telefon?
http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...
Meni osebno trenutno najlepši telefon, zelo poceni in ima več ali manj vse kar hočem. Zanima me le kako je z baterijo.

theBill ::

Eh tole ni ravno nek presežek od telefona, glede na to da ima (razen malenkost močnejše baterije) enake oziroma nekatere celo slabše karakteristike kot model SE Xperia Ray, kateri je že leto in 3 mesece star model in gre počasi že iz prodaje pri operaterjih. V bistvu je Ray celo boljši, ker ima 8MP kamero, Xperia J pa le 5 MP, več PPI na zaslonu, 720p HD video vs. VGA, je lažji, itd. Lep pa je kakor za koga.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...
http://versusio.com/en/sony-ericsson-xp...

tado6 ::

Jaz bom tudi kupil ta aparat drugi del meseca decembra. Se strinjam s tt2. Za 250 evrov se mi zdi odličen nakup.

eric_cartman ::

Eh.. Problem je samo to, ker imamo tukej v Sloveniji obsedence s telefoni in bi jih večina takoj dala za telefon tudi 400, 500 € in več..

Jst si lastim 8 mescov Sony Ericsson xperia Arc S in sm ful zadovoln.. Ekran ima ful velik, baterija mi zdrži 2 dni - ampak odkar so tu smartphone-i moraš pač to vzeti v zakup, ker so veliko večji porabniki energije.

Zvonenje in klici so ful glasni (včasih moram še stišat med pogovorom, ker se vse sliši naokoli), igre (ki jih sicer ne igram veliko delajo tekoče).

Skratka men je to zakon telefončk in upam da bo delu še vsaj leto pa pov, ker nimam potrebe po drugem telefonu in mislm da tudi tebi, če nisi prezahteven uporabnik ne bo žal...

GeForce ::

Mislim da pozabljate na to, da ima Xperia J "Adreno 200" GPU, kar je že precej stara zadeva, in utegne sem pa tja kaj zalagati, in pa upam da ne pričakujete da boste lahko igrali kaj več kot Angry Birds na njem.
In pa za 250€ to niti približno ni dober nakup....za 250€ se dobi rabljenega SGS2 kot novega, pa poje tole Xperio za šalo. Pa nisem Samsung fanboy.

@eric - imaš uraden ROM? ICS ali GB? Ker sem si lastil arc S pa je na uradnem ICS deloval kot strela, dokler nisem naložil nekih 10 aplikacij, potem je bila pa žalost. :'( Je pa res lep telefon, s glasnim zvočnikom :'(

eric_cartman ::

Sem ga posodobil na ICS pred kraktim in sem nad gladkim delovanjem kar presenečen.. Sem tudi jaz mislil, da ne bo delovalo ker vseeno to ni nevem kako zmogljiv telefon in ker je bolje za ICS imeti že dual core proc pa malo več RAM-a.. ampak zaenkrat še deluje..

Je pa res.. Sej pravim...Nimam telefona za igranje igric.. Mam tist Fruit Ninja gor, pa še ene par špilov.. Sicr pa me to ne zanima tolk.. Za normalno uporabo je telefon men kul..

tado6 ::

Tudi sam ne uporabljam telefona za igranje igric. Bolj za mail, internet, video in glasbo. Nad Sony telefoni sem že ves čas zadovoljen, Samsungi me ne zanimajo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony Xperia S in Sony Xperia Ion (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12317917 (14413) jmlina5
»

Kateri GSM s poudarkom na fotoaparatu bi bil "best buy"

Oddelek: Loža
464880 (3740) umexteacher
»

HTC Evo 3D vs. Samsung Galaxy Nexus

Oddelek: Mobilne tehnologije
224837 (4538) Alessio983
»

Nakup telefona!

Oddelek: Pomoč in nasveti
333032 (2742) Tine:)
»

Kateri android telefon - simobil

Oddelek: Mobilne tehnologije
436728 (5621) Thunder wave

Več podobnih tem