Forum » Programska oprema » FileZilla problem povezava
FileZilla problem povezava
jugostyle ::
Zdravo
Imam problem z vzpostavitvjo s strezniku, ki ga imam najetga (spletno gostovanje) Rad bi se povezal s svojmu ponudniku prostora in mi ne gre. Ko pravilno vpišem ime domene, uporabnika ter geslo se ne vzpostavi.Nevem a moram vnesti vrata? Pred leti sem že uporabljal ta program. ampak sem imel najeti prostor v tujini in je delovalo brez problema. Prostor imam najet pri bithosting.info. Uporabljam brezžični ruter. Hvala za pomoč
Opis napake pri povezavi:
lp
Imam problem z vzpostavitvjo s strezniku, ki ga imam najetga (spletno gostovanje) Rad bi se povezal s svojmu ponudniku prostora in mi ne gre. Ko pravilno vpišem ime domene, uporabnika ter geslo se ne vzpostavi.Nevem a moram vnesti vrata? Pred leti sem že uporabljal ta program. ampak sem imel najeti prostor v tujini in je delovalo brez problema. Prostor imam najet pri bithosting.info. Uporabljam brezžični ruter. Hvala za pomoč
Opis napake pri povezavi:
lp
Stanje: Razločevanje naslova za www.jugostyle.com
Stanje: Povezovanje z 91.205.173.74:21 ...
Stanje: Povezava je vzpostavljena, v pričakovanju pozdravnega sporočila ...
Odgovor: 220 ProFTPD 1.3.3e Server (ProFTPD) [91.205.173.74]
Ukaz: USER jugostyle
Odgovor: 331 Password required for jugostyle
Ukaz: PASS
Odgovor: 530 Login incorrect.
Napaka: Kritična napaka
Napaka: Povezava s strežnikom ni uspela
celoten izpis napake
Stanje: Povezovanje z 91.205.173.74:21 ...
Stanje: Povezava je vzpostavljena, v pričakovanju pozdravnega sporočila ...
Odgovor: 220 ProFTPD 1.3.3e Server (ProFTPD) [91.205.173.74]
Ukaz: USER jugostyle
Odgovor: 331 Password required for jugostyle
Ukaz: PASS
Odgovor: 530 Login incorrect.
Napaka: Kritična napaka
Napaka: Povezava s strežnikom ni uspela
celoten izpis napake
NeMeTko ::
Kot vidiš iz loga imaš enega od dveh možnih problemov:
1.) vnesel si napačno geslo
ali
2.) Account, ki ga imaš zakupljenega ne vključuje FTP dostopa
Možna bi bila še tretja varianta - namreč ta, da je dostop možen le preko SFTP?
Če si na free varianti je dokaj velika verjetnost, da nimaš možnosti FTP dostopa. Preveri na supportu?
1.) vnesel si napačno geslo
ali
2.) Account, ki ga imaš zakupljenega ne vključuje FTP dostopa
Možna bi bila še tretja varianta - namreč ta, da je dostop možen le preko SFTP?
Če si na free varianti je dokaj velika verjetnost, da nimaš možnosti FTP dostopa. Preveri na supportu?
uporabnik in geslo je 100% pravilno. Imam FTP dostop. Podaj ti prilagam link XS paket, ki ga uporabljam
https://www.bithosting.info:8443/store/...
Ponudniku sem že napisal mail z težavo, ampak odgovora še nisem dobil
https://www.bithosting.info:8443/store/...
Ponudniku sem že napisal mail z težavo, ampak odgovora še nisem dobil
NeMeTko ::
Glede na to, da imaš na tem account 1 web user in 10 ftp userjev - ali obstaja možnost, da web user NI tudi avtomatično FTP user, ampak da moraš najprej kreirati FTP userja?
Drugače pa mi je z varnostnega vidika smešno, da se še vedno uporablja FTP za te zadeve.
Spletni dostop zaščitijo s https in certifikati, zadnja vrata (ftp) pa pustijo odprt za dostop z nekriptanimi gesli....
Drugače pa mi je z varnostnega vidika smešno, da se še vedno uporablja FTP za te zadeve.
Spletni dostop zaščitijo s https in certifikati, zadnja vrata (ftp) pa pustijo odprt za dostop z nekriptanimi gesli....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NeMeTko ()
Uspelo mi je. NeMeTko, hvala ti res. FTP je bil aktiviran ampak brez gesla. Ko sem vse skupaj spremenil v svoje geslo, mi je uspelo vzpostavit povezavo. Hvala ti še enkrat za pomoč
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1624 (1301) | Vice |
» | ProtFtp Passive mode in iptablesOddelek: Programska oprema | 2272 (2094) | SasoS |
» | Alternativno ( != Apache) web strežniki - kako imeti vsak virtualhost na svojem userjOddelek: Programiranje | 1694 (1371) | Red_Mamba |
» | PROFTPD ????????Oddelek: Programska oprema | 942 (886) | Preseren |
» | Osebni server in bnc-jiOddelek: Omrežja in internet | 1860 (1280) | CCfly |