Forum » Pomoč in nasveti » menjava touch modula
menjava touch modula
e.r.c. ::
na telefonu sem si zamenjal razbit touch modul in pri menjavi je kompletno lepilo ostalo na razbitem modulčku namesto na ohišju.
če bi ga prelepil iz modula na ohišje bi bil skoraj neuporaben (nelepljiv in zmečkan) zato me zanima, kje lahko kupim kaj podobnega da zlepim nazaj to zadevo (nadomestni modul pride brez lepila).
torej rabim neko močno obojestransko lepilo, smolo, ali s čim to menjajo na servisih.
hvala in lep pozdrav :)
če bi ga prelepil iz modula na ohišje bi bil skoraj neuporaben (nelepljiv in zmečkan) zato me zanima, kje lahko kupim kaj podobnega da zlepim nazaj to zadevo (nadomestni modul pride brez lepila).
torej rabim neko močno obojestransko lepilo, smolo, ali s čim to menjajo na servisih.
hvala in lep pozdrav :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo počenega stekla na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 13256 (1498) | dr.Akula |
» | Prenosnik - kako zalepiti tečaje od ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (853) | Invictus |
» | samsung galaxy s 2 zamenjava vrhnje šipiceOddelek: Mobilne tehnologije | 1020 (950) | klemenSLO |
» | Zaščita za Galaxy SOddelek: Mobilne tehnologije | 794 (735) | Ciklamen |
» | čimbolj prefinjeno odstranjevanje nalepke iz compaOddelek: Pomoč in nasveti | 2652 (2284) | gorenc |