Forum » Pomoč in nasveti » Rad bi odprl "last session" v Operi. Plis help!
Rad bi odprl "last session" v Operi. Plis help!
Glugy ::
Problem je ker sem po nesreči nekaj narobe kliknil in sedaj z že odprto Opero ne znam priti do last session. Zelo zelo zelo bi mi bilo v pomoč če bi kdo lepo prosim napisal ime internal taba ki se odpre ko uveljavljaš "last session". Gledam povsod po netu evo pa ne najdm. Prsežm. Povsod kup nasvetov o tem kako nastaviš da boš za naslednjič imel nikjer pa ne piše enega in edinega podatka ki mi kaj pomeni to je kako je ime temu tabu.
Skoraj gotov sem da je na začetku about: in še nekaj. Saj bi preiskusil pa do imena prišel sam ampak ne morem da ne izgubim last session.
Plis help.
Skoraj gotov sem da je na začetku about: in še nekaj. Saj bi preiskusil pa do imena prišel sam ampak ne morem da ne izgubim last session.
Plis help.
Isotropic ::
probaj tabs, sessions, opera
sam ce si jo zaprl, mislim da ne bo delovalo
drgac pa history
sam ce si jo zaprl, mislim da ne bo delovalo
drgac pa history
Glugy ::
Ne nisem zaprl ravno zato da ne bi izgubil. Samo na začetku sem po nesreči zaprl tisti tab ki ima "Last session". Pod tabs->sessions imam pa samo save session pa manage sessions. Torej ne to ni to. Plis vse kar rabim je ime taba ki se ti pokaže ko odpreš "last seession" tm ko klukce dajaš da izbereš kaj se ti odpre in kaj ne(to ko si že v tabu)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()
SasoS ::
Opera vedno shrani 2 zadnja session-a...greš v profil in autosave.win (oz. autosave.win.bak) preimenuješ v mojsession.win, potem se ti pojavi med sessioni. Sorry če sem pozen, mogoče bo naslednjič pomagalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16682 (13481) | pegasus |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15746 (10336) | clix |
» | opera in konczola(cmd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1292) | gigi33 |
» | Je Safari res najhitrejši brskalnik?Oddelek: Novice / Brskalniki | 7499 (4706) | Kenpachi |
» | V torek 24. oktobra 2006 izide Firefox 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12038 (8485) | Mobidick |