Forum » Kaj kupiti » Brezžične slušalke
Brezžične slušalke
damonstr ::
Zdravo!
Kupujem brezžične slušalke z mikrofonom za izpod 100 €, ki bi jih uporabljal predvsem za glasbo in za nekaj malega iger. Fino je, da bi imele čim več dosega, da ne bi bile preveč omejujoče. Kaj imate vi in koliko ste zadovoljni? Kje je to najbolje kupiti? S ponudbo na mimovrste in enaa namreč nisem bil ravno zadovoljen, zanimivi modeli so mogoče po največ 3 - cheap variante za 30 € me namreč ne zanimajo, naprej pa so potem že takoj razne "gaming" slušalke, ki so takoj 150 €+.
Hvala že vnaprej!
Kupujem brezžične slušalke z mikrofonom za izpod 100 €, ki bi jih uporabljal predvsem za glasbo in za nekaj malega iger. Fino je, da bi imele čim več dosega, da ne bi bile preveč omejujoče. Kaj imate vi in koliko ste zadovoljni? Kje je to najbolje kupiti? S ponudbo na mimovrste in enaa namreč nisem bil ravno zadovoljen, zanimivi modeli so mogoče po največ 3 - cheap variante za 30 € me namreč ne zanimajo, naprej pa so potem že takoj razne "gaming" slušalke, ki so takoj 150 €+.
Hvala že vnaprej!
Dr Lex ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali je možno oz. izvedljivo, da pri gledanju TV-ja z brezžičnimi slušalkami lahko tudi obenem slišiš zvok na TV-ju?
zanima me, ali je možno oz. izvedljivo, da pri gledanju TV-ja z brezžičnimi slušalkami lahko tudi obenem slišiš zvok na TV-ju?
twom ::
zanima me, ali je možno oz. izvedljivo, da pri gledanju TV-ja z brezžičnimi slušalkami lahko tudi obenem slišiš zvok na TV-ju?Odvisno od televizoraja.
Moja 3 leta stara Panasonic plazma ima posebej reguacijo glasnosti za zvočnike in posebej za slušalke.
Star Sony CRT pa je pri vklopu slušalk izklopil zvočnike (kar je meni bolj ustrezalo).
Dr Lex ::
@peter_nn hvala za odgovor.
Se pravi, da je to samo od tv-ja odvisno.
In kako lahko izvem če moj tv (lg 47lm670s) to omogoča?
Zanima me še katere žične slušalke za gaming/muziko bi mi kdo priporočal tam do 60 EUR?
Se pravi, da je to samo od tv-ja odvisno.
In kako lahko izvem če moj tv (lg 47lm670s) to omogoča?
Zanima me še katere žične slušalke za gaming/muziko bi mi kdo priporočal tam do 60 EUR?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr Lex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere brezžične slušalke kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7663 (6328) | BorutK-73 |
» | Katere slušalke??Oddelek: Kaj kupiti | 3259 (2226) | BorutK-73 |
» | Brezžične slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5611 (2128) | kanej |
» | [Slušalke] Brezžične - WirelessOddelek: Zvok in slika | 8913 (4855) | Miha J |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2321 (1867) | perac |