Forum » Elektrotehnika in elektronika » Bluetooth modul HC-05
Bluetooth modul HC-05
beeone ::
Pozdravljeni
Ravno sem naročil ta modul (uporablja se pri arduinotu za bluetooth povezavo ponavadi).
Ratalo mi je pridet v AT komande prek uart-a, mene pa zanima, če se da te komande vpisvat tudi preko bluetooth-a? Ta zadnja funkcija bi mi zelo prav prišla.
En .pdf če bo komu mogoče kaj pomagalo, vendar pa predvsem ciljam na tiste, ki so se že delali z tem modulom.
Ravno sem naročil ta modul (uporablja se pri arduinotu za bluetooth povezavo ponavadi).
Ratalo mi je pridet v AT komande prek uart-a, mene pa zanima, če se da te komande vpisvat tudi preko bluetooth-a? Ta zadnja funkcija bi mi zelo prav prišla.
En .pdf če bo komu mogoče kaj pomagalo, vendar pa predvsem ciljam na tiste, ki so se že delali z tem modulom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2915 (1728) | domenc |
» | Preverjanje dogajanja na Bluetooth oddajnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1705 (1421) | Parkelj |
» | Arduino Mega + esp8266Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3788 (3547) | FX6300B |
» | Java - problem !?Oddelek: Programska oprema | 1321 (1064) | nightrage |
» | bad bios checksumOddelek: Pomoč in nasveti | 1180 (1091) | Spajky |