Forum » Elektrotehnika in elektronika » Bluetooth modul HC-05
Bluetooth modul HC-05
beeone ::
Pozdravljeni
Ravno sem naročil ta modul (uporablja se pri arduinotu za bluetooth povezavo ponavadi).
Ratalo mi je pridet v AT komande prek uart-a, mene pa zanima, če se da te komande vpisvat tudi preko bluetooth-a? Ta zadnja funkcija bi mi zelo prav prišla.
En .pdf če bo komu mogoče kaj pomagalo, vendar pa predvsem ciljam na tiste, ki so se že delali z tem modulom.
Ravno sem naročil ta modul (uporablja se pri arduinotu za bluetooth povezavo ponavadi).
Ratalo mi je pridet v AT komande prek uart-a, mene pa zanima, če se da te komande vpisvat tudi preko bluetooth-a? Ta zadnja funkcija bi mi zelo prav prišla.
En .pdf če bo komu mogoče kaj pomagalo, vendar pa predvsem ciljam na tiste, ki so se že delali z tem modulom.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3253 (2066) | domenc |
| » | Preverjanje dogajanja na Bluetooth oddajnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2033 (1749) | Parkelj |
| » | Arduino Mega + esp8266Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4281 (4040) | FX6300B |
| » | Java - problem !?Oddelek: Programska oprema | 1586 (1329) | nightrage |
| » | bad bios checksumOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1224) | Spajky |