» »

[Python] Splinter in Selenium WebDriver

[Python] Splinter in Selenium WebDriver

black ice ::

Za potrebe avtomatskega testiranja sem napisal Python skripto z uporabo Splinter frameworka. Le-ta uporablja Selenium WebDriver. Skripta deluje brez napak, sedaj pa se je pojavila potreba da v Browser instanco "vsilim" še Socks proxy.
Nikjer v dokumentaciji frameworka ne morem najti primera, kjer bi se to uporabljalo, torej lahko upravičeno sklepam, da tega Splinter ne podpira. Browser funkcija sprejme string z imenom WebDriverja, lahko se nastavi tudi user agent, to je pa vse kar omogoča.

Optimalna rešitev (z mojega stališča) bi bila, da bi lahko nekako z (Splinter) Browser dostopal tudi do nastavitev WebDriver, vendar se tu izgubim.
Kaj mi preostane? Napišem celotno skripto znova z uporabo (izključno) Selenium, ki to omogoča ali lahko uporabim kakšno bližnjico? Uporabljam Ubuntu 12.10.

Očitno sem se pri izbiri preveč zaletel, ker se mi je Splinter zdel dovolj enostaven za moj nivo znanja pythona, sedaj pa naenkrat ne ustreza vsem zahtevam. Nič ne de, če ne bo šlo, bo to šola za naslednjič.

FrEaKmAn ::

če nisi videl, je nekaj debate tukaj https://github.com/cobrateam/splinter/i...

black ice ::

Githuba pa resno nisem preverjal. Hvala, bom pogledal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Unit testing - se poslužujete?

Oddelek: Programiranje
335173 (3323) krneki0001
»

Freelancer QA/software tester

Oddelek: Programiranje
71581 (1173) billy
»