Forum » Hlajenje in modifikacije » Popravilo adapterja pri polnilcu laptopa
Popravilo adapterja pri polnilcu laptopa
M-XXXX ::
Že pred kakšnim letom se mi je polomil del pri adapterju na laptopu (oziroma mi ga je kupec... dolga in nepomembna zgodba). Uglavnem rad bi zamenjal oziroma popravil.
Kot je razvidno iz slik spodaj, se je odlomil "jeziček" iz priključka (spodnja slika). Kakšna varijanta, da se zamenja zgolj jezik, oziroma omenjeni del (kje se bi dalo dobit omenjeni del. Kakšna ideja?
Kot je razvidno iz slik spodaj, se je odlomil "jeziček" iz priključka (spodnja slika). Kakšna varijanta, da se zamenja zgolj jezik, oziroma omenjeni del (kje se bi dalo dobit omenjeni del. Kakšna ideja?
M-XXXX ::
#000000 ::
Tole je dokaj standardni jack, in je na precej prenosnikih, poglej mal po odsluženih platah. Mislm da acer zelo rad uporablja tale tip, pe še kje se jih videl, ampak na žalost nimam nobenega ker sem 14 dni nazaj vrgel vsaj 40 plat stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost kovancev?Oddelek: Loža | 3460 (1858) | Shkorc |
» | Zanič baterija?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (1813) | Mare2 |
» | Pomoč pri "popravilu" prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 852 (625) | shmandi |
» | zamenjava ventilatorjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1374) | radmannsdorf |
» | Težava s prenosnikom HP 6735sOddelek: Pomoč in nasveti | 5342 (4306) | manijak26 |