Forum » Loža » Komu ne odpre yahoo, facebook,...
Komu ne odpre yahoo, facebook,...

einstein :P ::
je še komu nedostopen yahoo in facebook in verjetno še kaj v tem momentu ?
Meni bljižnice do googla ne odpre, dela pa vseeno, če zgoraj napišem google. weird
STAY OUT OF MY TERRITORY!

tudi eurobasket.com ne deluje...
tudi meni ne
pravzaprav mi nič ne dela od tega, kar si naštel. imaš ti tudi siol?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Kurzweil ::

super, da je že nazaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Kurzweil ::
Je že nazaj...
Si kr predstavljam na Siolu... študenta, uuu what does this cable do... joke, kdaj pa bi naj naredili kakšen update če ne ponoči.
Pa tudi nisem odvisen od tega, mislil sem samo, da je mogoče kakšna fora z ameriškimi volitvami in preobremenitvijo ali kaj podobnega.
Potem pa mi je že kapnilo, da je nekaj z Siolom, glede na to, da samo določeni ameriški serverjni niso bili dosegljivi..
Si kr predstavljam na Siolu... študenta, uuu what does this cable do... joke, kdaj pa bi naj naredili kakšen update če ne ponoči.
Pa tudi nisem odvisen od tega, mislil sem samo, da je mogoče kakšna fora z ameriškimi volitvami in preobremenitvijo ali kaj podobnega.
Potem pa mi je že kapnilo, da je nekaj z Siolom, glede na to, da samo določeni ameriški serverjni niso bili dosegljivi..
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Microsoft priznal prisluškovanje uporabnikom, s prakso nadaljujejo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20254 (17568) | Markoff |
| » | Microsoft mora plačati 10.000 dolarjev odškodnine zaradi samodejne namestitve Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 29916 (26771) | filipk |
| » | Google Street View tudi po Sloveniji! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 45918 (34830) | MrStein |
| » | WRT54GL me ne spusti na Facebook :OOddelek: Omrežja in internet | 4895 (4540) | Er333 |
| » | Tujina (net) nagaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17600 (14523) | subby |