Forum » Pomoč in nasveti » LAN-problem-igre
LAN-problem-igre
d_e_j_a_n ::
Imam dva rač povezana v mrežo. (oba 450 Mhz, rama in ostalega dovolj, Na obeh so win 98 1. izdaja).
Računalnika se oba najdeta in tudi datoteke gre prenašat iz enega na drugega.
Problem nastane pri igrah (UT, Q2). Iz meni nepoznanega razloga eden od obeh rač. vedno kar na lepem zablokira in veselja je konec. Zadevo lahko samo še resetiram in poskusim znova, dokler vse skupaj spet ne zašteka.
Probal sem že vse možno, na novo inštairal Winse, inštalirane imam vse potrebne protokole in patche, pa en računalnik še vedno zablokira in ne vem kaj bi lahko bilo narobe?
Ima kdo idejo?
Pozdrav!
Računalnika se oba najdeta in tudi datoteke gre prenašat iz enega na drugega.
Problem nastane pri igrah (UT, Q2). Iz meni nepoznanega razloga eden od obeh rač. vedno kar na lepem zablokira in veselja je konec. Zadevo lahko samo še resetiram in poskusim znova, dokler vse skupaj spet ne zašteka.
Probal sem že vse možno, na novo inštairal Winse, inštalirane imam vse potrebne protokole in patche, pa en računalnik še vedno zablokira in ne vem kaj bi lahko bilo narobe?
Ima kdo idejo?
Pozdrav!
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z RAMiOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1061) | shany |
» | CPU 100% - računalnik blokira - POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1750) | sandi125 |
» | Intel bo podpiral navijanjeOddelek: Novice / Matične plošče | 2764 (2764) | AtaStrumf |
» | novi comp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 838 (766) | gkovac |
» | Pomoč - bo fleširanje "firmvera" pomagalo?Oddelek: Strojna oprema | 934 (828) | sketch |