Forum » Igre » Call of Duty MW3 Multiplayer
Call of Duty MW3 Multiplayer

Mačak ::
Živjo
Imam kupljeno Call of Duty MW3 in do učiraj je multiplayer deloval normalno. Učiraj sem pa dokupil najnovejši DLC4 dodatek in od takrat dalje imam problem s iskanjem serverjev za igranje.
Če že najde server, potrebuje za to dobrih pet minut. Poskusil sem na vseh igralnih načinih .
Prosim za kakšen nasvet, kaj narediti :)
Imam kupljeno Call of Duty MW3 in do učiraj je multiplayer deloval normalno. Učiraj sem pa dokupil najnovejši DLC4 dodatek in od takrat dalje imam problem s iskanjem serverjev za igranje.
Če že najde server, potrebuje za to dobrih pet minut. Poskusil sem na vseh igralnih načinih .
Prosim za kakšen nasvet, kaj narediti :)

TheHusky ::
Mogoče odpri kak port 28960 je ponavadi za iw igre glavni port. Prepričaj se da je NAT Type: OPEN. Če ni odpri port in potem stestiraj če je open, če ni si pa naštelaj network address translation v nastavitvah routerja.
Sicer sem pa jaz nekaj časa nazaj pri MW3 isto potreboval kar nekaj časa da mi je najdlo katerkoli server. Don't give up your hope :)
Sicer sem pa jaz nekaj časa nazaj pri MW3 isto potreboval kar nekaj časa da mi je najdlo katerkoli server. Don't give up your hope :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 139016 (15977) | Skyman |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77277 (20043) | tropico2078 |
» | "Server connection lost" problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (973) | tiggx |
» | Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?Oddelek: Igre | 4096 (3714) | r3dkv1c4 |
» | Odpre se v točno velkem oknu! Kako?Oddelek: Izdelava spletišč | 1140 (1084) | Bob Rock |