Forum » Pomoč in nasveti » Reinstalacija windows na lenovo n100
Reinstalacija windows na lenovo n100
Ramon dekers ::
Se komu sanja kako reinstalirati winse na n100? Se dal prioritetni pogon dvd pa mi gre naprej. Hvala
solatko ::
Ob boot-anju pritisni F12 ali F8 (poglej navodila) in izbereš s katere enote boš boot-al. Seveda moraš imeti bootable medij.
Delo krepa človeka
Yacked2 ::
Novejši prenosniki imajo "BackUp" patricijo, zato da jim ni treba dati CDja zraven. Samo bootaš iz te pratricije pa imaš vse nanovo. Če imaš pa star comp pa F12 --> boot from CD/USE pa ovo na novo....+ driverji, patchi
solatko ::
Ja, samo na tej particiji je tudi vse sranje, razni trial programi, tovarniške reklamne edicije in podobno, ki od firme do firme, praktično onemogočijo normalno uporabo računalnika. Gonilnike si potegneš enkrat na ključek in so za skozi (posodabljat moraš tudi tiste na backupu). Najbolje je nov prenosnik sformatirat, naložiš čist sistem, prijava preko številke na nalepki in dobiš čist računalnik, na katerem je samo tisto, kar hočeš, narediš particijo za podatke, tako da lahko s sistemom počneš, kar ti ljubo.
BackUp pa si lahko potem narediš sam.
BackUp pa si lahko potem narediš sam.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka na boot disku - win7 se ne zbootajo - je to konec?Oddelek: Operacijski sistemi | 2571 (2323) | lopov |
» | Back up disk imageOddelek: Programska oprema | 1871 (1558) | racunalnicar |
» | Kako instalirati Linux in xp?Oddelek: Operacijski sistemi | 2338 (2259) | Blinder |
» | Kako namestiti win 98Oddelek: Operacijski sistemi | 1722 (1576) | Azrael |
» | Ponovna inštalacija Windows v 7 minutah...Oddelek: Operacijski sistemi | 3252 (3008) | Keyser Soze |