Forum » Programska oprema » Deljenje WiFi kartice
Deljenje WiFi kartice
Yacked2 ::
Pozdravljeni,
upam da sem zadel temo. Imam probem glede moje brezžične kartice, VirutalBoxa ter Linuxa. Se pravi, če Linux LIVE cd bootam, mi zazna kartico, če pa lavfam preko VirtualBoxa pa mi jo nezazna. Vem, da je težava v tem, da nemoreš sedeti, na dveh stolih na enkrat bi rad svojo brezžično mrežno kartico nekako odklopil iz Win7 ter jo priklopil na Virtualca. Ali je to možno ?
upam da sem zadel temo. Imam probem glede moje brezžične kartice, VirutalBoxa ter Linuxa. Se pravi, če Linux LIVE cd bootam, mi zazna kartico, če pa lavfam preko VirtualBoxa pa mi jo nezazna. Vem, da je težava v tem, da nemoreš sedeti, na dveh stolih na enkrat bi rad svojo brezžično mrežno kartico nekako odklopil iz Win7 ter jo priklopil na Virtualca. Ali je to možno ?
- premaknil iz Znanost in tehnologija: Mavrik ()
Master_Yoda ::
Pomoje je najbolje ce se povezes na Windowsih na Wifi omrezje, nato pa v nastavitvah virtualne masine pod networking izberes bridged ter wifi adapter.
Vsaj tako mi dela preko kabla z wifi pa se tega nisem probaval.
Vsaj tako mi dela preko kabla z wifi pa se tega nisem probaval.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Yacked2 ::
Nepotrebujem povezave. Gre se mi za direkten dostop do WiFi kartice. Če bi imel USB kartico bi lahko preklopil tako pa nevem. Seminarska aircrak-ng in podobno
Mavrik ::
Na način kot ga maš trenutno preprosto ne bo šlo. VirtualBox sicer podpira PCI passthrough (kar ti rabiš) samo za to rabiš imeti Linux host.
Poženi Linux z LiveCD/USBja.
Poženi Linux z LiveCD/USBja.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Oraclov VirtualBox 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19250 (5463) | MrStein |
» | Hackintosh (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14867 (5769) | kiFni |
» | Linux v dual-boot-u vs. na virtualkiOddelek: Operacijski sistemi | 4851 (4397) | moat |
» | Sistem za virtualizacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7848 (5420) | Blisk |
» | Izšel VirtualBox 1.6.4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10483 (6930) | kriko1 |