» »

"Kavni" biznis na katerem služiš po 2000€/mesec

"Kavni" biznis na katerem služiš po 2000€/mesec

draciel ::

Adwords oglas me je pripeljal do testrani. Nekaj blebetajo o kavnem zaslužku. Če plačaš 29€ , dobiš geslo za dostop do nekaterih video tečajev.

Kaj pravzaprav naj bi te ti video tečaji naučili???

KoMar- ::

V resnici gre za biznis prodaje video tečajev, samo si na napačni strani procesa ;)

eric_cartman ::

Problem je v tem, ker vedno želijo tudi oni neko plačilo.. Tako da te video natečaji te ne naučijo prav veliko (če sploh te karkoli)...

Takih internetnih strani in hitrih zaslužkov je večina samo laganje... Na žalost je tako.. Tudi sam sem nekaj že probal glede zavarovalnic.. Pa se je izkazalo, da na koncu več denarja plačujem, kot pa pridobim.. In še potem je bil problem s preklicom vseh teh pogodb ki sem jih sklenil... (takrat sem bil star ravno 18 let.. in seveda temu primerno tudi naiven)...

zdaj takim stranem ne nasedam več.. nekako vem, da lahkega zaslužka ni...razen ilegalno..

če boš toliko časa posvetil svojim sedajšnjim znanjen in ciljem boš zase naredil največ... odvriniti te res ne moram od tega.. je pa pač samo nasvet.. da ne bo potem velikih razočaranj...

ma ne saj jaz to vem da so to nategi. niti na kraj pameti mi ne pride da bi kaj takega delal. sam me pa zanima kaj v video tečaju lažejo.

korenje3 ::

temu se reče piramidni sistem. tile preprosto služijo samo z video posnetki. enako bi lahko naredil video posnetek: kako zaslužiti z drekom. v glavnem plačuje raja.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

eric_cartman ::

mogoče niti ne lažejo.. mogoče te tut lahko velik naučijo.. ali pa nič.. dejstvo je da morš ti za to plačat 29 €...

in takrt še ne veš če boš imel kej od tega... Največkrat pa se zgodi da ne... Uglavnem je to bl pozitivno za njih... Ker potem pa boš plačov tistih 29 €.. ti bojo pa vrgli še kšn pogoj..

ti bodo dal video za pogledat.. in pol bojo rekl da lahko dobiš še pisni material v obliki pdf datoteke.. in če bi jo rd .. pač jo morš naročit za dodatnih 15 €... to pa je pogoj, če hočš pač osvojit določeno znanje iz tega tečaja... in potem bodo rekl, da se lahko mesečno naročiš na nove video vsebine, ki ti bodo pomagale do lažjega zaslužka.. pol te bodo zasul s spammi..

in potem boš vidu da jim boš zmetu že 200 €.. ti pa ne boš od tega niti centa dobil.. oni bojo pa veseli in srečni za vsak euro ki ga dobijo od tebe...

Kaboom ::

Izsek pogoji poslovanja:
Izdelke mora kupec poslati po pošti na naslov Ad Astra d.o.o., Trubarjeva 53, 3000 Celje

Google "ad astra celje" ali pa "Klemen Štruc"

http://www.internetmojster.com/spletni-...

http://med.over.net/forum5/read.php?59,...

ocitno ima dosti privrzencev, ki ga branijo, in verjetno tudi prezivljajo...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

bluefish ::

Heh, že spletna stran sama prav vpije, da je en navaden nateg.

Če se ne motim, Google Adwords policy pravi da so vsebine, ki jih avtor objavi in so "nateg", se uporabnika odstrani iz adwords programa. (Ker reklamo sem zasledil na googlu).

Oziroma.. zavajujoči naslovi so kaznivi med drugim. Isto kot je ta bil: Zasluži 2000e/mesec s kavo.

Kakor jaz vem, Google take oglase bena takoj iz svojega programa..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: draciel ()

Vikking ::

Sej mogoče človek organizira dobra predavanja. Kjer mogoče kdo spremeni svojo miselnost na bolje in postane bolj uspešen pri svojem delu.
To pa ne pomeni, da boš kupil njegove učbenike, poslušal predavanja se konektal na internet, ter obračal do jurja € na teden. "malo morgen"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Američani v praksi spoznavajo pomen nevtralnosti spleta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9822161 (18248) Vlayke
»

Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10524712 (13680) otago
»

Slab teden za Google ali ko YouTube krvavi milijone

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
4117425 (14385) zmaugy
»

Nekater Googlove storitve - daleč pod nivojem za uporabnika

Oddelek: Loža
83106 (2797) cen1
»

Nova spletna stran, pomoč!