Forum » Pomoč in nasveti » Samsung Galaxy Note 2 ali S3?
Samsung Galaxy Note 2 ali S3?
juntrex ::
Zanima me kateri telefon bi mi predlagali ter zakaj. Spodaj sem naštel nekaj kar me muči in zaradi tega ne vem za katerega se naj odločim.
Note2: (Pri drop testu ekran preživi (se ne strupa), ima stylus (Zdaj verjetno imaste uporabniki navadnega Notea s tem že izkušnje kolko vam sploh koristi), 2GB Rama, Baterija zdrži veliko bolj dolgo kot pri S3
Slabo je samo to, da je 120€ dražji
S3: (Drop test ne preživi, nima palčke za pisanje, samo 1 GB Rama, slabša baterija, mi je nekako bolj priročen kot Note zaradi dimenzij
Me pa zanima tut zakaj ima Note2 slabšo resolucijo (720x1280) kot njegov predhodnik Note (800*1280), s tem da je ima Note 2 večji ekran. Pa tut pixel density ima slabši
Note2: (Pri drop testu ekran preživi (se ne strupa), ima stylus (Zdaj verjetno imaste uporabniki navadnega Notea s tem že izkušnje kolko vam sploh koristi), 2GB Rama, Baterija zdrži veliko bolj dolgo kot pri S3
Slabo je samo to, da je 120€ dražji
S3: (Drop test ne preživi, nima palčke za pisanje, samo 1 GB Rama, slabša baterija, mi je nekako bolj priročen kot Note zaradi dimenzij
Me pa zanima tut zakaj ima Note2 slabšo resolucijo (720x1280) kot njegov predhodnik Note (800*1280), s tem da je ima Note 2 večji ekran. Pa tut pixel density ima slabši
juntrex ::
PadFone mi ne diši. Samo za ta dva me zanima
Up
up
Up
up
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: juntrex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus je predstavil PadFone 2Oddelek: Novice / Android | 7462 (4898) | Nxxo |
» | Asus Padfone (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9413 (6760) | M-XXXX |
» | mobilnik ali tabličniOddelek: Mobilne tehnologije | 1216 (1085) | SLO_Matej |
» | Windows 8 za ARM dvakrat dražji od SedmiceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14532 (12488) | Lonsarg |