Forum » Programska oprema » Win route
Win route
kkbh ::
Najprej lep pozdrav! Sem nov uporabnik in ze dalj casa spremljam to tablo ki mi je(
ste mi) veliko pomagala >HVALA< tudi postavitev domacega omrezja...
Internet mi dela(s pomocjo Win Roterja) vedar mi pri nakaterih stranih se vedno npr. napise : Error :
DNS query for "www.gorenjska-lekarna.si" failed : no data record of requested type.
Error detected by WinRoute Pro-Proxy ...ali pa mi stran odpre staro in jo moram vedno na mova OSVEZit oz. REFLESHat zanima me ce je to mozno odpravit in kako.
imam Win XP
Primoz
ste mi) veliko pomagala >HVALA< tudi postavitev domacega omrezja...
Internet mi dela(s pomocjo Win Roterja) vedar mi pri nakaterih stranih se vedno npr. napise : Error :
DNS query for "www.gorenjska-lekarna.si" failed : no data record of requested type.
Error detected by WinRoute Pro-Proxy ...ali pa mi stran odpre staro in jo moram vedno na mova OSVEZit oz. REFLESHat zanima me ce je to mozno odpravit in kako.
imam Win XP
Primoz
- premaknil: Predator ()
Djuro ::
Najbolj enostavna rešitev je ta, da izklopiš proxy.
Druga pa je sicer bolj natančno opisana v navodilih in sicer da zmanjšaš mtu v registru in omogočiš IP fragmentacijo. Kako točno se to naredi, pa kot sem omenil v manualih.
LP, Djuro
Druga pa je sicer bolj natančno opisana v navodilih in sicer da zmanjšaš mtu v registru in omogočiš IP fragmentacijo. Kako točno se to naredi, pa kot sem omenil v manualih.
LP, Djuro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS in davčni računiOddelek: Programiranje | 1393 (764) | Jure14 |
» | Mac OS X - RTV slo posnetki se ne predvajajoOddelek: Pomoč in nasveti | 6342 (5118) | noraguta |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1767 (1561) | Microsoft |
» | problemi z DNS serverjem na win2k serverOddelek: Operacijski sistemi | 1205 (1025) | kockish |
» | proxy & ftpOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1094) | EASYdoor |