Forum » Pomoč in nasveti » Facebook "group" gumb ?
Facebook "group" gumb ?
mojo31 ::
Pozdravljeni,
ravno pred kakšnima dvema urama sem si naredil profil na facebooku. Nikakor ne znam iskati skupin. Vsi tutoriali imajo na levi strani gumb "group", jaz pa ga nimam nikjer.
Ali ga je mogoče kje vklopiti? Ali se ne da iskati skupin, ker sem čisto nov na internetu?
Že vsaj 40 min se s tem mučim. Na internetu ne najdem nikjer odgovora. Tudi počasi mi je zmanjkalo idej, kaj bi lahko sploh še preizkusil.
Hvala za odgovor.
ravno pred kakšnima dvema urama sem si naredil profil na facebooku. Nikakor ne znam iskati skupin. Vsi tutoriali imajo na levi strani gumb "group", jaz pa ga nimam nikjer.
Ali ga je mogoče kje vklopiti? Ali se ne da iskati skupin, ker sem čisto nov na internetu?
Že vsaj 40 min se s tem mučim. Na internetu ne najdem nikjer odgovora. Tudi počasi mi je zmanjkalo idej, kaj bi lahko sploh še preizkusil.
Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sumljiv oglas v gmailuOddelek: Loža | 1573 (827) | shawshank |
» | Ali DHS ve, kdo je Satoshi NakamotoOddelek: Novice / Kriptovalute | 8264 (5457) | MrStein |
» | Munchausen sindromOddelek: Loža | 1857 (976) | jype |
» | Apple Cinema Display na PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (892) | Windhealer |
» | Iz iskalnih poizvedb je moč sklepati na rakaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6644 (4096) | cegu |