Forum » Navijanje » 8rda+ in atlon xp2000+ palomino
8rda+ in atlon xp2000+ palomino
WhiteWolf ::
Zanima me, ce ima kdo to konfiguracijo in do kolk mu ga ja ratalo navit?? S kaksnimi nastavitvami! Sam sem bolj neuspešen, pa ne zaradi hlajenja,..
- zaklenil: morphling1 ()
OwcA ::
Kaj, ko bi napisal, do koliko si ga navil ti in zakaj misliš, da se ti je ustavilo? Pomgal bi tudi stepping in teden procesorja (nekateri povečini boljši navijalci kot drugi).
morphling1 ::
Ah malo poglej po drugih temah, podobno vprašanja so bila že neštetokrat opisana.
Če imaš dobro hlajenje potem dviguj voltažo ter dvigaj MHz v korakih, kaj naj ti drugega povem. Če imaš dober stepping se da priti do 1900MHz na zrak, če imaš vodno lahko dosežež tudi 2GHz, če praviš da ti nimaš problemov z hlajenjem potem ostane samo še ram se pravi je fino če imaš odklenjen proc da sploh vidiš do kje ti ram deluje. Ampak vsak čip je drugačen in tvoje vprašanje je tako generično da najdeš odgovore z lahkoto na forumu.
Zaklepam
Če imaš dobro hlajenje potem dviguj voltažo ter dvigaj MHz v korakih, kaj naj ti drugega povem. Če imaš dober stepping se da priti do 1900MHz na zrak, če imaš vodno lahko dosežež tudi 2GHz, če praviš da ti nimaš problemov z hlajenjem potem ostane samo še ram se pravi je fino če imaš odklenjen proc da sploh vidiš do kje ti ram deluje. Ampak vsak čip je drugačen in tvoje vprašanje je tako generično da najdeš odgovore z lahkoto na forumu.
Zaklepam
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varna meja za BOX hlajen Core 2 DUO E6600Oddelek: Navijanje | 1431 (1173) | strumf666 |
» | možnosti navijanja sistemaOddelek: Navijanje | 1018 (818) | tiborrr |
» | abit nf7,Athlon 2500+,Oddelek: Navijanje | 1411 (854) | Grimlord |
» | Problem zaradi navijanja na Abit NF7-SOddelek: Navijanje | 1733 (1225) | WhiteWolf |
» | Athlon XP 1800+Oddelek: Navijanje | 1676 (1198) | Malecky |