Forum » Zvok in slika » Gledanje TV na LCD monitorju in poslušanje avdia na eksternem zvočniku
Gledanje TV na LCD monitorju in poslušanje avdia na eksternem zvočniku
StratOS ::
Pozdravljeni
Rad bi malce mnenj glede uporabe monitorja pri gledanju DVB-T, oziroma posplošimo :
Imam DVB-T receiver, ki ima scart izhod in bi rad gledal(tudi poslušal) to na monitorju, ki ima D-sub in DVI-D vhod (LCD nima zvočnikov in audio in priključkov).
Zanimajo me vaše izkušnje glede tega in izplačljivosti predvsem glede dodatnega eksternega zvočnika za poslušanje avdia ter kakšna bi bila najboljša varianta za priklop in kakšne kablovje/adaptorje kupiti ter kompatibilnosti le tega.
Podpora LCD (video) tudi 50 in 60Hz.
V pričakovanju odgovorov in vaših mnenj ...
Rad bi malce mnenj glede uporabe monitorja pri gledanju DVB-T, oziroma posplošimo :
Imam DVB-T receiver, ki ima scart izhod in bi rad gledal(tudi poslušal) to na monitorju, ki ima D-sub in DVI-D vhod (LCD nima zvočnikov in audio in priključkov).
Zanimajo me vaše izkušnje glede tega in izplačljivosti predvsem glede dodatnega eksternega zvočnika za poslušanje avdia ter kakšna bi bila najboljša varianta za priklop in kakšne kablovje/adaptorje kupiti ter kompatibilnosti le tega.
Podpora LCD (video) tudi 50 in 60Hz.
V pričakovanju odgovorov in vaših mnenj ...
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija brez televizije, možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17476 (15315) | 34054 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25136 (15824) | OK.d |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23176 (19105) | Domn |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2609 (1922) | Sims |
» | CRT TV sprejemniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7235 (5309) | Spock83 |