Forum » Strojna oprema » MS8308E plata BIOS UMRL
MS8308E plata BIOS UMRL
mat3j ::
plata MS8308E bios umrl
Ma se mi ena plata več ne vžge k sn povozo biose mam pa MATSONIC MS8308E plato tak da če bi bil kir dober da mu čip pošlem (Tisti k ma tako plato) pa se zmenma da mi moj bios še enkrat flašne saj ni druga ko pa sekunda dvajsti dela PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
korade@volja.net
al pa
031579940
NUJNO
al pa če ma kir programer za one tamale bios čipe se priporočam seveda za določeno ceno! thnks
Ma se mi ena plata več ne vžge k sn povozo biose mam pa MATSONIC MS8308E plato tak da če bi bil kir dober da mu čip pošlem (Tisti k ma tako plato) pa se zmenma da mi moj bios še enkrat flašne saj ni druga ko pa sekunda dvajsti dela PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
korade@volja.net
al pa
031579940
NUJNO
al pa če ma kir programer za one tamale bios čipe se priporočam seveda za določeno ceno! thnks
mat3j ::
ja sn iz mb ja pa saj po pošti pošlem če je to problem. jaz bi pač rad plato skup sporihto nočem pa je v bogu za hrbtom pošiljat(kaj pa jaz vem ki so zastopniki v sloveniji za mastonic plate) pa saj če ma kir tako plato naj se mi plis na mail javi pa da mu čip pošlem! je en dva tri spošlihtano vse skup. thnks
Matej
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bios upgrade brez diskete ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (2082) | kekz |
» | celeron 700Oddelek: Navijanje | 1214 (1039) | TekO |
» | PosodobitevOddelek: Kaj kupiti | 867 (752) | MortalL |
» | 3D Mark zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1201) | BaRtMaN |
» | rabm driver za modem PCTEL HSP56 MROddelek: Pomoč in nasveti | 788 (735) | bmandelj |