Forum » Pomoč in nasveti » glasen prenosnik, kljub temu...
glasen prenosnik, kljub temu...
menjalnik ::
Pozdravljeni,
S čim vi mažete vaše ventilatoje. Sam sem 1 mesec nazaj, podrl prenosnik na prafaktorje, ker je postal glasen, z ventilatorja sem očistil staro mast in vse lepo pošprical z mastjo v spreju in na današnji dan je prenosnik ratal glasen za znoret. Na internetu sem prebral, da lahko podmažem tudi z oljem za šivalne stroje. S čim naj podmažem, da bo dalj časa mir?
L.p
S čim vi mažete vaše ventilatoje. Sam sem 1 mesec nazaj, podrl prenosnik na prafaktorje, ker je postal glasen, z ventilatorja sem očistil staro mast in vse lepo pošprical z mastjo v spreju in na današnji dan je prenosnik ratal glasen za znoret. Na internetu sem prebral, da lahko podmažem tudi z oljem za šivalne stroje. S čim naj podmažem, da bo dalj časa mir?
L.p
miranpozar ::
Pride čas, ko je treba ventilatorje enostavno zamenjati!
Če si ga že odprl, potem si opravil glavnino dela in ti to ne bi smel biti problem. Na pooblaščenem servisu zahtevaj rezervni kos. Običajno stanejo od 20 € - 30 €, vključno s plastiko in ostalim, kar pride zraven.
Ker to mazanje je bolj tako-tako ;)
Če si ga že odprl, potem si opravil glavnino dela in ti to ne bi smel biti problem. Na pooblaščenem servisu zahtevaj rezervni kos. Običajno stanejo od 20 € - 30 €, vključno s plastiko in ostalim, kar pride zraven.
Ker to mazanje je bolj tako-tako ;)
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
menjalnik ::
Ugotovil sem, da postane glasen kadar se močno segreje(igranje igric...) tudi vibrira vmes, v biosu sem sedaj tudi nastavil da se vklopi samo takrat ko mu postane vroče
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim podmazati ventilator na grafičniOddelek: Strojna oprema | 1770 (1582) | mat xxl |
» | računalnik tuliOddelek: Strojna oprema | 3239 (2444) | Pithlit |
» | podmazovanje graficneOddelek: Strojna oprema | 2313 (1787) | gavro |
» | sleve vs. bale bearingOddelek: Strojna oprema | 2267 (1506) | iro |
» | podmazovanje ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1550 (1296) | SkIDiver |