Forum » Loža » Obnova starega radia
Obnova starega radia
pershi ::
Pozdravljeni!
Doma imam star radio (nekaj takega), ki bi ga rad obnovil.
Obnoviti je treba ohišje in elektroniko. Zanima me, če kdo ve kje se ukvarjajo z obnovo starejših radiev/elektronskih naprav in seveda kakšne so cene takih storitev.
Če kdo tukaj zna obnoviti/pomagati pri obnovi, je pa sploh dobrodošel. :)
lp, p
Doma imam star radio (nekaj takega), ki bi ga rad obnovil.
Obnoviti je treba ohišje in elektroniko. Zanima me, če kdo ve kje se ukvarjajo z obnovo starejših radiev/elektronskih naprav in seveda kakšne so cene takih storitev.
Če kdo tukaj zna obnoviti/pomagati pri obnovi, je pa sploh dobrodošel. :)
lp, p
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
TESKAn ::
Poglej na forum elektronik.si, soba elektronika, tema "kaj trenutno počnete..." (namesto treh pikic vstavi poljuben mesec :)). Vsake toliko se oglasi tam forumaš, ki se, glede na njegove poste, rad ukvarja z obnavljanjem starih radiev. IMO ti bo on še najbolj lahko pomagal.
Lp,
Lp,
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Avenger ::
tist forum je multiuporaben, sem se že poslužil storitev enega uporabnika in zadovoljen
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RR510, star radio iz 50. letOddelek: Pomoč in nasveti | 893 (586) | Pentium |
» | Star radijo: je to še kaj vredno?Oddelek: Loža | 2398 (1562) | M-XXXX |
» | Priključitev avtoradiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5194 (4923) | dottor |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4027 (3556) | Hayabusa |
» | Povezava avtoradia z MP3 player-jemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2919 (2508) | zile |