Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson Xperia arc S: OS backup
Sony Ericsson Xperia arc S: OS backup
rddezh9 ::
Vsakič ko priklopim telefon na računalnik mi Sony-ev PC Companion javi, da je na voljo posodobitev na Android 4.1.
Rad bi posodobil Android, ampak me skrbi, da bo telefon deloval veliko počasneje. Zanima me, če se da narediti backup celotnega telefona, da bi v primeru počasnega delovanja trenutni sistem (2.3) naložil nazaj in bi deloval tako kot prej.
Če kdo ve ali se to sploh da, in če se katera programska oprema je potrebna.
Hvala za vse odgovore.
Rad bi posodobil Android, ampak me skrbi, da bo telefon deloval veliko počasneje. Zanima me, če se da narediti backup celotnega telefona, da bi v primeru počasnega delovanja trenutni sistem (2.3) naložil nazaj in bi deloval tako kot prej.
Če kdo ve ali se to sploh da, in če se katera programska oprema je potrebna.
Hvala za vse odgovore.
TOP ::
Jaz sem updejtal iz 2,3 na 4,1 in ti lahko takoj potrdim,da je GSM slabše odziven,ni pa tole nevem kaka razlika spet,opazi pa se.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC je zaključil z nadgrajevanjem One SOddelek: Novice / Android | 10853 (9333) | PrimozR |
» | Android 2.3Oddelek: Mobilne tehnologije | 1058 (649) | Luka321 |
» | Google začel reorganizacijo Motorole MobilityOddelek: Novice / Ostale najave | 7536 (6303) | Icematxyz |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3144 (2811) | chrispy |
» | Google objavil izvorno kodo za Android 4.1 Jelly BeanOddelek: Novice / Android | 9863 (7939) | celada |