Forum » Pomoč in nasveti » Kako narediti IMAGE DISKC win7
Kako narediti IMAGE DISKC win7
Rokomah ::
S katerim programom in kako čim bolj enostavno narediti disc image na win7 64 sistemu?
Hvala.
Hvala.
Assass1n ::
Če imaš ultimate pojdi pod backup and restore pa imaš create disk image, potem pa narediš tist recovery cd pa z njega bootaš pa si nared. Dela b.p.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Rokomah ::
Če imaš ultimate pojdi pod backup and restore pa imaš create disk image, potem pa narediš tist recovery cd pa z njega bootaš pa si nared. Dela b.p.
To misliš, da naredim disc image v Win7 (ultimate)?
Pa lahko potem,v primeru, da se mi disk sesuje ali drugače zašteka, enostavno naložim cloniran (image) disc in imam popolnoma povrnjeno stanje na dan created image disca ???
Assass1n ::
Jop točno, jaz sem imel 64gb ssd ter 1tb disk. Naredil sem image na hdd ter naredil recovery cd. Ssd sem vzel ven ter na njegovo mesto dal 120gb ssd. Bootal iz cdja ter povrnil image, pa imam isto kot sem imel prej. Je pa fora da ti naredi popolnoma isto particijo, sem imel particijo 60gb in mi je na 120gb disk tako naredil, sem potem z namenskim programom združil. Pomoje je edino fora, da image ne morš povrnit na manjši disk kot ga imaš sedaj( cilji disk ti popolnoma sformatira). Ne vem kako pa je če imaš en fizični disk na več particijah, ker sem to delal prvič in edinkrat :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5843 (4849) | gruntfürmich |
» | Acronis True Image WD EditionOddelek: Pomoč in nasveti | 2355 (1941) | MIHAc27 |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 4452 (3606) | Duhec |
» | Complete PC Restore, pod VistoOddelek: Operacijski sistemi | 1032 (603) | lopov |
» | Kako ustvariti sliko diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1739 (1533) | RejZoR |