» »

ESPN fantasy NBA - keeper league

ESPN fantasy NBA - keeper league

Roksij ::

A je kdo zainteresiran za ESPN NBA fantasy, vendar bolj dolgoročno, torej keeper league? To pomeni, da se naslednjo sezono ta liga nadaljuje, za katero pa lahko obdržiš določeno število svojih igralcev iz te sezone.

Naredil sem ligo, kjer imajo igralci imena ekip kot so v resnici (Cleveland Cavaliers, Houston Rockets,...), razporejeni pa so v 4 divizije. Prostora je za 20 ekip, kolikor je maximum kar določa igra, sicer bi jih bilo seveda 30 in 6 divizij. Edina stvar ki me res moti. Igralce pa si izbereš na live draftu. Pozicije se določijo tik pred začetkom z računalniškim žrebom. Vsak bo imel v svoji ekipi 15 igralcev, od tega jih je lahko na tekmo uvrščenih 12. Torej kot v realnem svetu. Datum in ura drafta še ni določena, to se bo naredilo pozneje, ko se zapolnijo vsa mesta, bo pa nekje kakšna 2 tedna pred dejanskim začetkom lige.

Redni del sezone traja 19 tednov, kar pomeni da z vsakim igraš po enkrat, tekmuje pa se v 9 kategorijah. Zmago dobi tisti, ki v enem tednu, kolikor traja en matchup (oz tekma) dobi več kategorij. V playoff se uvrsti 12 ekip. Od tega, gredo zmagovalci divizij direktno v 1/4 finale, ostalih osem se v repasažu poteguje za preostala 4 mesta.

Pa še tole, iščem samo resne igralce in ne takšne, ki bodo po dveh tednih postali neaktivni. Bi pa rad, da smo v ligi sami Slovenci, če ne bo šlo, pa bom seveda tole objavil tudi na forumu ESPN-a kjer je kandidatov malo morje. Vsak igralec, ki pa bo dalj časa odsoten in ne bo javil čemu ga ni oz. ne bo odgovarjal na moje maile, bo iz lige odstranjen ter ga bo zamenjal kdo drug.

Pa seveda, vsak si lahko izbere katerokoli ekipo, ki je še na voljo, potem pa bo glede na ekipo primerno postavljen v divizijo.

Skratka če je kakšen NBA fantasy lover zainteresiran, naj mi pošlje zasebno sporočilo, kjer mi posreduje svoj mail kamor mu pošljem invite in seveda dopiše željeno ekipo.

Trenutno zasedene ekipe:
- Phoenix Suns
- Cleveland Cavaliers
- LA Lakers
- LA Clippers
- Portland Trail Blazers
- San Antonio Spurs
- New York Knicks
- Chicago Bulls
- Boston Celtics
- Denver Nuggets
- Minnesota Timberwolves
- Oklahoma City Thunder
- Philadelphia 76ers
- Miami Heat

Trenutno je v ligi še 6 prostih mest.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759203023 (100332) Samael
»

ABA liga 2017/18

Oddelek: Šport
202138 (1456) scipascapa
»

NBA 2016/2017

Oddelek: Šport
176109 (5304) johan05

Več podobnih tem