Forum » Izdelava spletišč » Fonti kar naenkrat izgubili velikost v IE. Včeraj še v redu, danes pa...
Fonti kar naenkrat izgubili velikost v IE. Včeraj še v redu, danes pa...
McSpike ::
Danes prižgem mašino in vse moje strani imajo fonte nekoliko manjše.
Včeraj je bilo še vse v redu. V Dreamweaverju je vse v redu kot more bit ampak v IE kar naenkrat noče več kazat fontov prvotne velikosti in oblike. Sem najprej pomislu da je kak font odletu iz mašine a sem opazu da strani še vedno prikazujejo isti font samo da je ta, kako bi reku, za eno velikost manjši.
Recimo Verdana velikost 4 bold zgleda kot nekej med Verdana 3 in 4 velikostjo brez bold. Verdana 3 zgleda kot Verdana 2. Verdana 2 pa je Verdana 2 le da samo malenkost skrčena.
Isto se dogaja z Arial fontom. Uporabljam samo ta dva zato za ostale ne vem.
Dan prej je delalo enako v DW kakor v IE, zdej pa kr naenkrat ne več. To se mi je zgodilo prvič (pa se s stranmi ukvarjam 4 leta) in nimam blage zakaj in kako. Pa nisem spreminjal nobenih nastavitev. Nič updatal. Ničesar. Vem samo da če ne najdem napake bom mogu naložit celo mašino še enkrat. Jao kako to sovražim.
Namreč ne morem zdej tako delat strani, medtem ko vem, da bo na drugih "delujočih" mašinah prikazovalo font drugače.
Mam dve mašini in na drugi vse špila OK (w98), medtem ko mi je na tej XP mašini začelo srat danes zjutraj. Sem mašino ugasnu a ni pomagalo.
Men zgleda to kot da je nekej narobe v povezavi z IE. Ga bi blo treba prenaložit? Ali uporablja IE čisto svoje fonte in sploh ne tistih, ki so v windows/fonts direktoriju?? Ma kdo kako idejo za rešitev?
-- McSpike --
Včeraj je bilo še vse v redu. V Dreamweaverju je vse v redu kot more bit ampak v IE kar naenkrat noče več kazat fontov prvotne velikosti in oblike. Sem najprej pomislu da je kak font odletu iz mašine a sem opazu da strani še vedno prikazujejo isti font samo da je ta, kako bi reku, za eno velikost manjši.
Recimo Verdana velikost 4 bold zgleda kot nekej med Verdana 3 in 4 velikostjo brez bold. Verdana 3 zgleda kot Verdana 2. Verdana 2 pa je Verdana 2 le da samo malenkost skrčena.
Isto se dogaja z Arial fontom. Uporabljam samo ta dva zato za ostale ne vem.
Dan prej je delalo enako v DW kakor v IE, zdej pa kr naenkrat ne več. To se mi je zgodilo prvič (pa se s stranmi ukvarjam 4 leta) in nimam blage zakaj in kako. Pa nisem spreminjal nobenih nastavitev. Nič updatal. Ničesar. Vem samo da če ne najdem napake bom mogu naložit celo mašino še enkrat. Jao kako to sovražim.
Namreč ne morem zdej tako delat strani, medtem ko vem, da bo na drugih "delujočih" mašinah prikazovalo font drugače.
Mam dve mašini in na drugi vse špila OK (w98), medtem ko mi je na tej XP mašini začelo srat danes zjutraj. Sem mašino ugasnu a ni pomagalo.
Men zgleda to kot da je nekej narobe v povezavi z IE. Ga bi blo treba prenaložit? Ali uporablja IE čisto svoje fonte in sploh ne tistih, ki so v windows/fonts direktoriju?? Ma kdo kako idejo za rešitev?
-- McSpike --
McSpike ::
Še dobro da ljudje predlagajo banalne rešitve. Ne boš verjel ampak ja bilo je nastavljeno na Smaller moglo pa bi bit na Medium. Ne vem sicer kako se je znašlo na Smaller ampak ni važno.
Za pobruhat. Kolk enostavno jest bi pa kr mašino na nov naložu
No za drugič bom vedu. Hvala.
Še dobro da imamo slotech...
Za pobruhat. Kolk enostavno jest bi pa kr mašino na nov naložu
No za drugič bom vedu. Hvala.
Še dobro da imamo slotech...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS za specifično tabeloOddelek: Izdelava spletišč | 1016 (893) | Fukomuko |
» | Evo moj novi profi website - pripombe mogoče??Oddelek: Izdelava spletišč | 1959 (1658) | tec |
» | Kako določiti barvo linkov v style.css!Oddelek: Izdelava spletišč | 1427 (1351) | ferjan |
» | table CSS problem ...Oddelek: Izdelava spletišč | 2695 (2521) | darh |