» »

Đojstik-i

Đojstik-i

Kassad ::

Ola,
včeraj sem z grozo spoznal, da moj predragi MS Sidewinder Precision PRO počasi, ampak sigurno gre u k***c. Malo sem pobrskal po internetu, ampak pri nas se očitno ne da dobit nč drugega razen Logitecha (ki po več medsebojno neodvisnih info, zelo kmalu crkne).
Torej, kje se pri nas da kupit M$, mogoče Saitek ali kaj podobnega. Razpali!
P.S: Game of choice je Il-2, mora se zvijat ročaj, Force FB ni zaželjen (zato še vedno iščem novega Sidewindera ;)

AngelOfDeath ::

kupi logitecha saj tak maš garancijo gor če se kaj pokvari :)

pilatus9 ::

Pa cuj, zakaj pa kupujes razna jajca kot so MS,Saitek, Logitech...
Jaz ti prodam svojega Thrustmasterja F-22. To ti je đojstik da se rece!!>:D Fully programmable, 3x hat switch..., vse dela ko noro. Kovinsko ohisje, plasticna rocka je pa iz najkakovostnejse plastike, ki ze skoraj meji na karbon!
Je pa kopija palice iz F-16 oz F-22.

Jez moram rec, da sem zelo zadovoljen z njim, pa ceprav je ze ene 3 leta stara ampak ti zagotovim, da je se zdej boljs od vseh ostalih>:D

E-mail me.

Okee, dva komentarja:
čez Logitech-a se pritožuje večina ljudi, ki ga je imela, češ da konstantno crkuje vrtenje ročke. Teh je veeeeeliko več kot tisti, ki rečejo, da je Logi dobr. Tudi pred MSjem sem imel logitecha, pa se je zmahal v približno polovici dobe kot tenutni MS.

Thrustmaster pa je, kar je. Osebno mi krepko dol visi ali izgleda kot pravi F16, ali pa je ukraden iz X-Winga. JE res dober, ampak drag in nima zvijanja, torej moraš kupiti še pedala, ergo - je še dražji in ker nima sliderja za gas moraš kupit še HOTAS kar še podraži. Mogoče pa se motim 8-O

Torej quest for Holly stick še vedno traja... ampak pr nas pa res nisem najdu štacune ki bi imeli kaj več izbire...

jamiroq ::

imam Thrustmasterjev Top Gun Afterburner 2 in sem z njim blazno zadovoljen; prej sem imel Logitech Wingman Force 3D, ki je sicer dober joystick, vendar je v IL-2 delal ogabno...

priporočal bi ti enega od Thrustmasterjev (Afterburner 2 ali pa Fox2 Pro, če ti hotas ni všeč); kot alternativo pa Saiteka X45 oz. 36, vendar moraš vedet, da so s Saiteki (bili) veliki problemi glede driverjev (uporabna povezava, če se boš odločil za Saiteka: Ron Hunt's Unofficial Saitek Help Center)

Thrustmasterje dobiš v Bigbangu ali Videotopu, Saiteka pa so včasih prodajali pri ITA-Plus.

Tnx za nasvete... ampak še vedno ne ve, kje se da pri nas dobit Sidewinderja. Če kdo ve, svaka mu dala, pa čak i Fata... >:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Joystick

Oddelek: Kaj kupiti
222306 (1754) nodrim
»

Kateri joystick za letalne simulacije

Oddelek: Kaj kupiti
111354 (1099) urban99
»