Forum » Elektrotehnika in elektronika » Iz menjalnega stikala uporabit faze za dodatno luÄ?
Iz menjalnega stikala uporabit faze za dodatno luÄ?
matjash ::
Zanima me če obstaja stikalo kjer lahko priključim faze iz menjalnega, da bi vžigalo še dodatno luč. Do nje imam speljano žico, ki bo faza in nula je na poti. Trenutno sem dodal še eno menjalno stikalo samo morasta biti šalterja v isti poziciji, drugače tretji šalter preklaplja enkrat eno luč enkrat to dodatno luč.
Pišem malo na hitro iz mobilnika, bom probal zvečer narisati mojo vezavo da bo bolj razumljivo ;-)
Pišem malo na hitro iz mobilnika, bom probal zvečer narisati mojo vezavo da bo bolj razumljivo ;-)
... bolje pozno kot nikoli.
- spremenil: matjash ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjalno stikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 22721 (8140) | A. Smith |
» | Stikalo za luč - menjava z novimOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2755 (2484) | WaterBoy |
» | Dve menjalni in križno stikalo - potrebujem pomočOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24126 (11401) | starfotr |
» | Dva dvojna stikalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3695 (3547) | RejZoR |
» | elektro noob - pomoc pri enostavni vezaviOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2052 (1850) | mat3jc3k |