Forum » Strojna oprema » Računalnik zamrzne
Računalnik zamrzne
kriko07 ::
Lep pozdrav.
Imam nekakšen problem.
Ko računalnik pustim da dela prbl 30 minut,brez naprezanj brez igrc se ugasne po prbl 10 minutah,ga prižgem dela 5 minut in potem vse totalno zamrzne. Nato moram resetirat in spet dela-
Če pa je igrca prižgana dela pa skos.
Sedaj bi me pa zanimal kaj bi bilo to narobe
Imam nekakšen problem.
Ko računalnik pustim da dela prbl 30 minut,brez naprezanj brez igrc se ugasne po prbl 10 minutah,ga prižgem dela 5 minut in potem vse totalno zamrzne. Nato moram resetirat in spet dela-
Če pa je igrca prižgana dela pa skos.
Sedaj bi me pa zanimal kaj bi bilo to narobe
einstein :P ::
imaš mogoče naštimano, da gre v stanje pripravljenosti ali kaj podobnega? to preveri. mogoče je napaka v sistemu.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
hrcek321 ::
Možno da se enostavno pregreva, odpri ga in poglej kok je kej zaprašen. V naslovu teme si opisal da ti računalnik zmrzuje, če ti to dela je možno zanič ram, saj pri meni je bilo tako.
F3jjure ::
Živijo imam sledeči problem. Ko igram igre ( lol ,bf3 ) mi po nekaj časa računalnik zamrzne. Problem rešim le tako da računalnik ponovno prižgem. zanima me če kdo ve kako ta problem rešiti .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: F3jjure ()
Han ::
Ne igrat iger oziroma toliko grej računalnik, da ne zamrzne...
Ko boš napisal podrobno konfiguracijo računalnika in nameščene verzije programov, boš verjetno dobil bolj uporaben odgovor.
Ko boš napisal podrobno konfiguracijo računalnika in nameščene verzije programov, boš verjetno dobil bolj uporaben odgovor.
hojnikb ::
ful grafika ?
pregrevanje ?
napajalc ?
need more info..
pregrevanje ?
napajalc ?
need more info..
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Pregrevanje dvomim ker sem gledal temperaturo s programo everest in je tam okoli 40 stopinj celzija. Vse igre igram na full grafiko. Napajalnik je 1000 w ( na zacetku sem mislil dati dve graficne kartice )
40 je v igri. Firma je power model napajalca je legion x lc1050 v2.9
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: F3jjure ()
solatko ::
Poizkusi z original igrami. Tudi slabi crack-i povzročajo podobne težave.
Delo krepa človeka
solatko ::
Potem preveri ram-e, lahko nagaja gonilnik grafične - poglej faq na proizvajalčevi strani za tvoj model......,
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WHEA UNCORRECTABLE ERROR (ntoskrnl.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1440) | filip007 |
» | NVIDIA problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1888 (1389) | SloBiscuit |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10842 (9433) | inbox |
» | Računalnik se ob napiru ugasne (Asrock970 Extreme3 + FX 8120 + HD 6870) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9167 (8145) | r3dkv1c4 |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2156 (1628) | Geozadetek |