» »

Dobre cene

Dobre cene

Temo vidijo: vsi
««
49 / 103
»»

hojnikb ::

na teh procih je ze sama youtube stran vcasih silno neodzivna, kaj sele kaj bolj zahtevnega. pac, you get what you pay for. za tak denar je imo bolj smiselno najdit kaksen rabljen i3/i5 laptop in poknat noter ssd. bo infinitivo bolj uporabno in odzivno.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Tomson ::

To defenitivno, sam gledano na celoten paket (specs, oprema, IPS, ultrabook dizajn, mala teža) za smešno nizko ceno ... Mene je firbec premagal, sem naročil. Sporočim, sam malo bo potrajalo! :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

celoten paket ti nic ne nuca, ko je cel sistem grozno neodziven ze v osnovnih opravilih.

No, sj bos vidu :)
#brezpodpisa

Jup, vidim, 720p je lepo tekoče, 1080p Youtube pa ne čisto ...

problem je tudi sam vmesnik, ki je grozno neodziven. Ze samo scrollanje po playlistah je pocasno. Ce pa je se slabo narejeno hlajenje, se bo se pa throttlal in bo se slabse.
#brezpodpisa

Paul30 ::

Tomson je izjavil:

Če pa to ni odbita cena za 15.6" ultrabook - T-Bao TBook R8 za 136EUR s kodo: TBAOR8

Glede na ceno sigurno ne gre za neko hudo kvaliteto, ampak glede na specifikacije skoraj ne more biti toliko slabo kot je poceni (za nezahtevna opravila), me je kar zamikalo! :)

15.6" FHD zaslon
Intel Cherry Trail X5-Z8350 procesor
Intel HD Graphics 400 grafika
4GB DDR3L RAM
64GB eMMC ROM
10.000mA baterija
USB 3.0, USB2.0, Mini HDMI, TF Card 128GB
Teža: 1.87 kg
Windows 10 English

Me zaninima koliko Eur je win 10 licenca v takem primeru?
Će bi bil Linux bi bil pol še cenejši,...

pri kitajcih je to 0€ ;)
#brezpodpisa

Ma te licence kitajci dobijo za drobiž, nekaj € na napravo, če, kot pravi hojnikb ... Sicer pa, če na ebayu dobiš original licenčno kodo za 2€ ... ;)

ti noname kitajci imajo v vecini kr lepo crack. Tudi par € za licenco je dost kesa pri takih low margin zadevah.
#brezpodpisa

JackOdpirac ::

Ni mi pa jasno kako tehta slaba dva kilograma

Zakaj? Saj 15.6" Probooki imajo okoli 2kg ... Plastično ohišje pripomore k še manjši teži.

JackOdpirac ::

Tole je netbook, težjega od kilograma (ajde pa par 100g) ga skor ne bi pričakoval:)

tole ni netbook, ker ti pac niso 15"
#brezpodpisa

Han ::

To je totalni jajc od prenosnika.

barakus ::

Dajte najti en tak jajc z ssd in i3 procesorjem :)

Uf, težka bo! ;) Imaš npr. Chuwi Lapbook 14.1 IPS in Celeron N3450, ki je recimo 2x boljši od X5-Z8350, ni pa i3, ampak z 64GB eMMC ROM, je pa cena dobra, pa še EU skladišče je, za 200 € ...

Ali pa kaj bolj kvalitetnega, sam to je pa že precej razlike v ceni in manjši zaslon, npr. Xiaomi Air 12.5" IPS z Intel Core m3-7Y30 in 128GB SSD za recimo 490€ s promo kodo. Je pa to že res kvalitetena zadeva: TEST

Ali pa neka vmesna opcija, npr. tudi zelo dobro ocenjen Chuwi Lapbook Air 14.1 IPS z Celeron N3450 in 128GB eMMC za 330 € ...

Variante za 200€ z i3 in SSDjem pa, kljub vloženemu trudu, ne najdem! ;)

Gregor5816 ::

ajfon ::

Fajn reklama grega..

ja js sm tole našu slučajno na bouhi.. ful dobr deal isto :D http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...

ni glih i3, sam je makina. Aja pa v okvari

aja pa tt leptop ni od mene, slučajno sm ga našu. Pa ne it gledat če je od mene, kr ni :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ajfon ()

Master_Yoda ::

barakus je izjavil:

Dajte najti en tak jajc z ssd in i3 procesorjem :)

Ne mores Atoma primerjati z I3 :P

dxx ::

ajfon je izjavil:

Fajn reklama grega..

ja js sm tole našu slučajno na bouhi.. ful dobr deal isto :D http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...

ni glih i3, sam je makina. Aja pa v okvari

aja pa tt leptop ni od mene, slučajno sm ga našu. Pa ne it gledat če je od mene, kr ni :D

Sploh ni od tebe... haha. To pa je dark and fat laž. :D
Sigurno se splača popravit :D

ajfon ::

email je drugač še iz os. šole.. jbg

Nekaj znižanih cen, če komu prav pride ...

Soliden poceni 5.0" ali 5.5" pametni telefon:

Xiaomi Redmi 4A 5.0" iz 88EUR na 76EUR s kodo: redmi4Ayd (test)
Xiaomi Redmi Note 5A 5.5" iz 114EUR na 91EUR s kodo: note5aglb (test)

Ena najboljših zoom budget svetilk:
Haikelite HT8 iz 18EUR na 13EUR s kodo: HT08 (test)

Ena najsvetlejših svetilk z dolgim dometom:
IMALENT DT70 iz 247EUR na 127EUR s kodo: Macdeal (test)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

J-ronimo ::

Eleclerc ima v katalogu (str. 27) Kingston DataTraveler 64GB 3.0 za 16,99 (s kartico). Mnenja za ta USB?

frudi ::

10 MB/s write speed. Če boš samo enkrat presnel stvari gor in ga nato uporabljal zgolj za branje, bo ok. Drugače je neuporabno sranje.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

tikitoki ::

Raje placaj malo vec in kupi kljucek, ki imas vsaj dvakrat hitrejse zapisovanje oz. raje vec.

Drugace ti je mocno zal, ko rabis kaj gor na hitro posneti in traja celo vecnost.

Hvala obema za komentar. bom preskočil nakup.

Še update glede nakupa na Gearbest. Pri nakupu sem imel izbran EU priority (najmanjša verjetnost za dodatne stroške) in vseeno plačal import.

Par dni kasneje sem dobil mail za refund - odprl ticket in dobil refund na paypal v roku dveh dni.

Buggy ::

Še update glede nakupa na Gearbest. Pri nakupu sem imel izbran EU priority (najmanjša verjetnost za dodatne stroške) in vseeno plačal import.

Par dni kasneje sem dobil mail za refund - odprl ticket in dobil refund na paypal v roku dveh dni.

Artikel si dobil vrnili so ti pa stroske importa? Sej oni z EU priority ne garantirajo, da ti ne bos imel se stroskov z importom...torej je bila to dobra volja z njihove strani. Pohvalano.

Sem proti nategovanju kupcev, sam tudi preseravanje leteh velikorkat presega meje dobrega okusa. Ko narocis iz tujine, reskiras placilo davkov, prelaganje leteh na naprodajalca je poden. Razen, ce so ti garantirali, da se njihove posiljke cudezno vedno izognejo carini.

Okapi ::

Problem, in upravičen razlog za pritožbo in povračilo stroškov so napačno izpolnjene deklaracije za robo, cenejšo od 22 evrov, če moraš plačati stroške carinjenja.

dc10 ::

Pa iz Gearbesta so sami ponudili refund za carino in stroške, tudi meni so za uvoz android boxa, nič ni bilo potrebno "prelagati" na njih, očitno so sami ugotovili, da so nekaj narobe poslali in so zato nastali stroški...

tomy5 ::

Ne pozabit da kupec vedno plača vse ;-)
Zavezanec za DDV pa je kupec - rezident v Slo, torej če slučajno nisi plačal si še vedno v prekršku. Je pa res da je možnost da te bo kdo iskal in preganjal skoraj nič.

@tikitoki - za refund so mi sami poslali mail, jih nisem nič buzeriral. Planiral sem, da bodo dodatni stroški - če so mi jih povrnil, pa še toliko bolje. Potencialni kupec v prihodnje.

mat xxl ::

Okapi je izjavil:

Problem, in upravičen razlog za pritožbo in povračilo stroškov so napačno izpolnjene deklaracije za robo, cenejšo od 22 evrov, če moraš plačati stroške carinjenja.

Sploh ni nujno, lahko je vse pravilno izpolnjeno, pa se odločijo, za pregled in ugotovijo, da je vse OK, ti pa plačaš vseeno stroške pregleda.

111111111111 ::

Zakaj bi takšno licenco skoraj 10x preplačal posredniku? ;) Za 4.5EUR - KLIK dobiš popolnoma isto zadevo ...

Zgodovina sprememb…

just fyi, obe licenci niso legit.
#brezpodpisa

Odvisno kako gledaš na to. Gre za ti legit licenco, ki jo lahko uporabiš za novo namestitev operacijskega sistema in bo v celoti delovala kot vsaka licenca, ki jo kupiš za 100EUR v trgovini, saj je ključ generiran s strani Microsofta oz. njihovih partnejev. Kako pa je ta licenca bila pridobljena in ali se sploh lahko prodaja v takšni obliki pa je druga stvar. Kakorkoli, gre za popolnoma isto zadevo, le da je v prvi povezai 10x dražja, to sem s svojim postom želel izpostavit ...

Zgodovina sprememb…

jinzo ::

Še dobro da mikromehkega in BSA nič kaj prida ne zanima kako gledaš na to ti, ampak kako gledajo oni. Pa lahko brez kakih velikih težav rečem, da kar se njih tiče ta licenca nameščena na tvojem računalniku (ali od kogar koli drugega) ni veljavna.

P.S: Nasploh Tomson, nočem sicer bit nesramen ali kaj podobnega, ampak tudi tam pri Priority Line shipping vztrajaš, da zbrat to ker gre mimo carine. Pa je menda vsem jasno, da je to pri vseh načinih pošiljanja pač loterija (razen kake resne firme kot so DHL, ko carinijo vse). Tak da chill s kreativnimi interpretacijami dejstev.

Vsakdo ima pravico do svojega mnenja in vsak od nas ima svoje izkušnje. Nisem rekel, da je to pravi način za nakup licence, niti nisem tega vzpodbujal. Glede na zgornji post sem le objavil isto, bistveno nižjo ceno. Kaj bo kdo s tem naredil pa je njegova stvar, če pa je zadeva res neizpodbitno nelegalna pa nimam čisto nič proti, oz. se strinjam in tudi osebno predlagam, da se post izbriše, ker moj namen ni vzpodbujati nelegalnih stvari ampak uporabnikom foruma pomagati z opcijami. Mnenje pa verjetno lahko podam ...

Kar pa se tiče PriorityLineEU pa lahko iz svoje prakse povem, da sem prejšnji teden dobil še en paket, in danes še enega, skupno torej že 9 paketov v zadnjih mesecih in prav vsak paket je prišel brez dodatnih stroškov, kar je očitno posledica, da gre pošiljka preko Anglije, DHL UK, kakor je tudi razvidno iz nalepke. Če spremljaš še druge teme, boš opazil, da tudi drugi uporabniki poročajo enako. Sicer pa vedno povdarim, da po vsej verjetnosti, možnost pa obstaja, da pride do dodatnih stroškov. Nikoli nisem zavajal, nikoli nisem lagal, vedno sem predstavljal opcije, nikoli prepričeval, odloči se vsak sam zase.

Pa brez zamere jinzo, cenim tvoj komentar, ampak nekako dvomim, da tvoj komentar glede PriorityLineEU temelji na tvojih izkušnjah, ki dokazujejo nasprotno ...

petrus ::

Battlefield 1 Revolution edition (PC) 39,99 € + Brezplačna dostava na Mimovrste.

Edit: To je osnovna igra, vsi DLCji in pre-order dodatki, če pravilno razumem?
stati inu obstati

Zgodovina sprememb…

• spremenil: petrus ()

Nwanko ::

Tako. Maš pa še malo bolj poceni tu https://www.cdkeys.com/pc/games/battlef... -5% še njihov FB popust. Lp

Formula 1 ::

mat xxl je izjavil:

Okapi je izjavil:

Sploh ni nujno, lahko je vse pravilno izpolnjeno, pa se odločijo, za pregled in ugotovijo, da je vse OK, ti pa plačaš vseeno stroške pregleda.

Ni res, meni so poleti ustavili pametno uro. Vrednost je bila 13€ napisana, jaz sem plačal 16 €. Ko sem jim poslal mail z dokazilom koliko sem plačal sem jim posla še link nove cene , ki je bila 13 € in 3€ poštnine, pri meni je bila poštnina zastonj, ura pa 16€. No in zaračunali mi niso nič, pa bi mi lahko zakomplicirali.

mat xxl ::

Ne vem, kdo ti je dostavljal , če ti je Pošta ni bilo tako, če pa DPD ali kdo drug pa možno.

Raw ::

Amazon začel z določenimi pre-cyber monday popusti, naprimer sandisk
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

K dodas postnino si na istem, k da bi pri nas kupil.

Ce bo kdo nabavljal in bi delil postnino,,pisi na zs.
Sem iz lj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Raw ::

tikitoki je izjavil:

K dodas postnino si na istem, k da bi pri nas kupil.

Se ne bi strinjal, odvisno je od artikla. SanDisk Ultra 200GB mi z amazona na dom dostavijo za 71€, pri nas pa 105€ v štacuni - torej 50% več.
I am what I am and I do what I can

Jst sm gledal za 64 gb kartico. Odvisno za kolk nabavis.
Podobno kartico dobis pri nas za 28 eur. V tem primeru ni racunice.

camx ::

tikitoki je izjavil:

Podobno kartico dobis pri nas za 28 eur.

Enako primerjaj ne podobno. Podobno dobiš tudi v tujini ceneje.

99ghetto99 ::

Priporočam se za kakšno miš če bo kdo zasledil kakšno dobro ceno.

Lp, Klemen

camx je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Podobno kartico dobis pri nas za 28 eur.

Enako primerjaj ne podobno. Podobno dobiš tudi v tujini ceneje.

https://www.mimovrste.com/pomnilniske-k...

Ne, sam bedak primerja samo enako. Vcasih si zaradi razmer na trziscu prisiljen v kupovanje dolocene firme, ko ti trzisce ponuja konkurencne izdelke, pa lete upostevas. Seveda pa je to za nekatere ze visja znanost, kot izgleda.

In ja, Samsung EVO plus z bolj ali manj enakimi karakteristikami je zame dovolj dobra kartica, razen, ce si bedak, ki kupuje sam tocno doloceno firmo, ne glede na karkoli. Razumena oseba spravi razliko v zep in porabi za kaj drugega.
««
49 / 103
»»