» »

Dobre cene

Dobre cene

Temo vidijo: vsi
««
50 / 103
»»

camx ::

tikitoki je izjavil:

camx je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Podobno kartico dobis pri nas za 28 eur.

Enako primerjaj ne podobno. Podobno dobiš tudi v tujini ceneje.

https://www.mimovrste.com/pomnilniske-k...

Ne, sam bedak primerja samo enako. Vcasih si zaradi razmer na trziscu prisiljen v kupovanje dolocene firme, ko ti trzisce ponuja konkurencne izdelke, pa lete upostevas. Seveda pa je to za nekatere ze visja znanost, kot izgleda.

In ja, Samsung EVO plus z bolj ali manj enakimi karakteristikami je zame dovolj dobra kartica, razen, ce si bedak, ki kupuje sam tocno doloceno firmo, ne glede na karkoli. Razumena oseba spravi razliko v zep in porabi za kaj drugega.

Očitno si res bedak glede na to, da nisi sposoben prebrat dveh stavkov v celoti.
Point je, da če se primerja ceno se primerja za enake izdelke. Če iščeš budget, best buy glede na p/p to ni več primerjava cen med Slovenijo in tujino.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: camx ()

tikitoki ::

Ja, si napisal, da moram sam primerjati identicno. S cemer se ne strinjam, je dovolj enakovredno. In ne, tudi v tujini kartice s takimi karakteristikami niso bistveno cenejse. Lako pa kupis slabso kartico, ce ti je vseeno za hitrost.

Sicer pa moja trditev se vedno drzi in je bila dokazana z linkom, cesar ti nisi sposoben. Zato pa raje neki dlako cepis, ker to lahko vsak bedak se obesa ne nerevantne podrobnosti.

In ja, akcijska cena je DOBRA, le, ce ni enakih in/ali enakovrednih produktov za nizjo ceno. Vbistvu v tem primeru imas v Nemciji iste kartice po teh cenah:).

https://www.idealo.de/preisvergleich/Of...

pierch ::

99ghetto99 je izjavil:

Priporočam se za kakšno miš če bo kdo zasledil kakšno dobro ceno.

Lp, Klemen

Jaz sem kupil Logitech G203 v Leclercu za 30 evrov, kar je ceneje kot v tujini (če upoštevaš poštnino seveda). Zaenkrat nimam pripomb.
Pierch

camx ::

Še kar mešaš jabolke in hruške, ker očitno ne razumeš, da je govora o cenah v tujini vs Sloveniji... trdiš, da tujina ni cenejša in kot dokaz primerjaš različne izdelke - čestitam, dokazal si svoje!
In ne, ne zagovarjam nobenega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: camx ()

mailer ::

Sony DSC-RX10 za 550€, pri nas od 800€ naprej.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

scipascapa ::

zdaj gre multinacionalko z stotinami miliardami prometa primerjat z slo dobavitelji, ki vzamejo 10 kosov....hahahahahahahahahahahaaaa...

Halfdead987 ::

scipascapa je izjavil:

zdaj gre multinacionalko z stotinami miliardami prometa primerjat z slo dobavitelji, ki vzamejo 10 kosov....hahahahahahahahahahahaaaa...

naslov teme je dobre cene...če je cena boljša kot pri nas je logično dobra cena.. in primerja se iste produkte pri nas v tujini ne podobne.ce pa mislis uzeti iphone 8 iz tujine in xiaomi a1 v slo to niti priblizno ni podobno

kixs ::

Mogoce dobra cena?

Volan Logitech G29, USB, PS3 & PS4 za 250€

https://www.enaa.com/oddelki/racunalnis...

buneech ::

Lansko leto decembra se ga je dalo dobit za 199€.

kixs ::

Ja, tudi za 160€ se ga je dalo dobiti zunaj SLO. Ampak zdaj so cene cisto druge...

Big_Al ::

LECLERC MB, plača se polni znesek, popust pa gre na kartico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Big_Al ()

Formula 1 ::

Logitech MX Master 2S za 70€ na Amazon.it, meni se zdi odlična cena.

https://www.amazon.it/Logitech-Wireless...

rozman ::

https://www.gearbest.com/laptops/pp_648...
Mislim da je tole kar dobra cena

Samo škoda, da je skladišče na Kitajskem/HK.
Prileti gor še davek + carina ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: rozman ()

Tomson ::

Glede na to, da ga v EU ni pod tisočaka defenitivno.

Se pa dobi isti model Xiaomi Air 13.3", iz HK skladišča s kodo: 11.11GB164 še 20€ ceneje, za 660€. Če se izbere PriorityLine EU bo po vsej verjetnosti brez dodatnih stroškov, v najslabšem primeru pa še 22% ddv in 15€ carinskega postopka, carinska dajatev je 0%, kar pomeni 820€, kar je še veno 200€ ceneje kot v EU, sploh glede na to da gre za hudo kvaliteten prenosnik, tudi na vseh testih ga zelo hvalijo.

Se pa dobi ugodno tudi Xiaomi Air 12.5", s kodo: 1111NLSI044 za 395€. Je sicer strojno nekoliko slabši, a ne toliko kot je cenejši, sicer pa ista kvaliteta, izdelava, podoben IPS panel ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Dr_M ::

Ste pa kar bogati, da si lahko privoscite tako drage zadeve brez garancije.
Blagor enim.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Kdo pa je rekel da ni garanicje? ;) 1-year china full warranty! ;((

Glede na to, kakšni so postopki v nekaterih servisih v Sloveniji, si lahko teoretično celo na boljšem! :))

Sam imam tale Air 13 že nekaj časa nagledan in bo sigurno padel v naslednjih mesecih, glede na to, da ima Xiaomi zadnje čase precej visok quality control ne bo hudega ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

tomy5 ::

Tomson je izjavil:

Kdo pa je rekel da ni garanicje? ;) 1-year china full warranty! ;((

Glede na to, kakšni so postopki v nekaterih servisih v Sloveniji, si lahko teoretično celo na boljšem! :))

China servis - my friend ;-)
Boljše da takoj vržeš v smeti kot da se ukvarjaš s tem da kitajcu razložiš kaj pomeni garancija v EU, tudi če pošlješ in dobiš nazaj v večini primerov ne bo delajo kot bi moralo.
Kar je kupljeno na kitajskem je v praksi brez garancije, vsaj brez take kot jo pojmujemo v EU.

Kitajci pa garancija:)):))
Ne se hecat, da ne bo kiga pobral od smeha.

Je pa gearbest res dobra, zaupanja vredna trgovina. 16 septembra letos sem narocil Mi band 2, pa se ni prisla. Do zdej sem 3x nekaj narocil iz te stacune, pa bom zdele ze drugic odpru dispute.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

aborko ::

Kvalitetne zadeve praktično ne rabijo garancije. Če dobiš DOA, pa paypal krije pošiljanje nazaj.

Drugače imam sam zelo dobre izkušnje kar se tiče kitajske garancije ...konkretno Gearbest... dovolj je bil 1 mail in posnet video, da so mi ponudili ali 100% vračilo ali pa da mi takoj pošljejo novega... V obeh primerih sem lahko obdržal "pokvarjen" 250EUR vreden laptop. Odločil sem se za vračilo keša, prenosnik pa sem popravil (zalotal sem pregizene 2 žice, ki gredo v lcd panel) :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aborko ()

BeerBelly ::

Xbox One X dobavljiv tudi pri nas po normalni ceni...

https://www.igabiba.si/igralna-konzola-...

Fif55 ::

Dober 24" freesync 144hz monitor. Za točne specifikacije, da ne bo nejasnosti si poglejte raje na uradni strani.

https://edigital.si/monitor/lg-24gm79g-...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Fif55 ()

Master_Yoda ::

Sno0py je izjavil:

https://www.tomtop.com/p-k5471b.html?ai...
Cena z kuponom: HTY6DWA je 7€ za črno barvo kamere.

Narocil in dobil to kamero. Snema negledljiv video v 640x480 resoluciji in MJPG formatu (oglasevano 1920x1080 h264). Sem odprl dispute in dobil denar nazaj.

MarkoMan ::

PS4 pro 1 TB + 1 spil, misli da COD ali FIFA. Cena 445eu (cca), 20% dobis na kartico (1 leto da porabiš) in ce kupis v torek, se dodatnih 10% (ki jih moras porabiti v roku 5 dni). Torej plačaš 445 eu, dejansko pa te košta 311eu. Aja v leclercu
vsak zacetek in zacetnik je tezek

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MarkoMan ()

111111111111 ::

Master_Yoda je izjavil:

Narocil in dobil to kamero. Snema negledljiv video v 640x480 resoluciji in MJPG formatu (oglasevano 1920x1080 h264). Sem odprl dispute in dobil denar nazaj.

Jap. Samo jaz nisem bil dovolj pameten da bi naredil dispute.

Dobra cena:
https://imgur.com/qVvFgKX

EDIT: In premalo pameten, da bi postal sliko pravilno. :)

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

jinzo je izjavil:

Še dobro da mikromehkega in BSA nič kaj prida ne zanima kako gledaš na to ti, ampak kako gledajo oni. Pa lahko brez kakih velikih težav rečem, da kar se njih tiče ta licenca nameščena na tvojem računalniku (ali od kogar koli drugega) ni veljavna.

P.S: Nasploh Tomson, nočem sicer bit nesramen ali kaj podobnega, ampak tudi tam pri Priority Line shipping vztrajaš, da zbrat to ker gre mimo carine. Pa je menda vsem jasno, da je to pri vseh načinih pošiljanja pač loterija (razen kake resne firme kot so DHL, ko carinijo vse). Tak da chill s kreativnimi interpretacijami dejstev.

Njihova EULA me ne zanima. V Nemciji lahko in tudi bom kupoval ter prodajal licence.

andromedar ::

next3steps je izjavil:

jinzo je izjavil:

Še dobro da mikromehkega in BSA nič kaj prida ne zanima kako gledaš na to ti, ampak kako gledajo oni. Pa lahko brez kakih velikih težav rečem, da kar se njih tiče ta licenca nameščena na tvojem računalniku (ali od kogar koli drugega) ni veljavna.

P.S: Nasploh Tomson, nočem sicer bit nesramen ali kaj podobnega, ampak tudi tam pri Priority Line shipping vztrajaš, da zbrat to ker gre mimo carine. Pa je menda vsem jasno, da je to pri vseh načinih pošiljanja pač loterija (razen kake resne firme kot so DHL, ko carinijo vse). Tak da chill s kreativnimi interpretacijami dejstev.

Njihova EULA me ne zanima. V Nemciji lahko in tudi bom kupoval ter prodajal licence.

Saj to lahko (kupuješ in prodajaš)....le uporabljat jih ne smeš ;)
Eh?

Sno0py ::

Master_Yoda je izjavil:

Sno0py je izjavil:

Jaz sme tudi razocaran nad kamero :) No sej kej vec za 7€ ne mores pricakovati.. rezolucija kot si rekel 640x480 oglasevali 1920x1080, oglasevali so 140° kot snemanja je pa v resnici 90°.
Iskal sem tudi dispute ampak nisem nasel.. ni enako kot na ebayu.. zalostno :D

andromedar ::

Sno0py je izjavil:

Master_Yoda je izjavil:

Sno0py je izjavil:

Jaz sme tudi razocaran nad kamero :) No sej kej vec za 7€ ne mores pricakovati.. rezolucija kot si rekel 640x480 oglasevali 1920x1080, oglasevali so 140° kot snemanja je pa v resnici 90°.
Iskal sem tudi dispute ampak nisem nasel.. ni enako kot na ebayu.. zalostno :D

Tudi jaz...totalno razočaran nad TomTop.
Vrnili so mi le 3 USD, kamera je pa neuporabna.
iti moreš na Paypal v Resolution Center in tam vložit Dispute.

Kolega je pri TomTop kupil microSD kartico 64GB in dobil FAKE kartico.
Predlagam, da se več ne lepijo linki do TomTop in CAFAGO (ista firma), ker so očitno navadni scammerji.
Eh?

Predator X ::

hvala za info

Sno0py ::

Aha na paypalu moram odpreti.. ok hvala..

No tudi moje zaupanje so zgubili, nebom vec naroceval pri njih..Nevem kako lahko nekaj oglasajo pride pac cist nekaj tretjega..

EDIT: No probal sem na paypalu odpreti dispute, oznacim transakcijo oz ta ID pa mi odpre to: http://prntscr.com/hbk680
Se pravi nic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sno0py ()

Matej_K ::

Če bo kdo odprl (ali je že) temo glede 2017 Black Friday ponudb, prosim da prilepi link tule.
... .. .

MIHAc27 ::

Dr_M je izjavil:

Kitajci pa garancija:)):))
Ne se hecat, da ne bo kiga pobral od smeha.

Jaz sem samo enkrat uveljavljal garancijo. Po 3 mesecih je crknil 1 SSD (Nabavljena sta bila 2). So bili celo toliko fer, da so novega poslali takoj, ko sem jim posredoval tracking od paketa pokvarjenega. Trenutno oba delata že skoraj 2 leti brez težav. Imata pa še 1 leto garancije.

Za drobnarije se mi pa ponavad ne da ubadat. En FM transmiter sem naročil z -50% ker je prejšnji nehal delat. Dražjih stvari (nad 30€)pa itak ne kupujem.

Je pa seveda zelo odvisno od prodajalca do prodajalca, koliko je pripravljen sodelovati.

Ja, to so drobnarije za drobiz, s tem tudi jaz nisem imel dosti problemov, ceprav se mi je ze zgodilo, da so hoteli, da jim na svoje stroske posljem nazaj, postnina drazja, kot izdelek.
Ce pa govorimo o prenosniku za ~800€, pa ti ne bo nihce na lepe oci refundal.

mjaa ::

Sno0py je izjavil:

Aha na paypalu moram odpreti.. ok hvala..

No tudi moje zaupanje so zgubili, nebom vec naroceval pri njih..Nevem kako lahko nekaj oglasajo pride pac cist nekaj tretjega..

EDIT: No probal sem na paypalu odpreti dispute, oznacim transakcijo oz ta ID pa mi odpre to: http://prntscr.com/hbk680
Se pravi nic

Tudi jaz imam identičen problem kot ti, tako s kamero kot s paypalom. ;((

Master_Yoda ::

Jaz sem imel isti problem - sem mislo da je z vsemi mojimi adblocki (adblock, pihole,..) kaj narobe ampak ni bilo to krivo. Probaj v Internet Explorerju - meni je tam stran nalozilo BP.

BCSman ::

a v eleclercu se lahko vzame vec komadov diskov ali si omejen na enega na kartico?

BCSman je izjavil:

a v eleclercu se lahko vzame vec komadov diskov ali si omejen na enega na kartico?

Si vprašal njih ?

J-ronimo ::

Par let nazaj so imeli Evo 850 in smo jih nabavil par komadov. Vprašanje je, če jih bo dovolj za cel ST.

"Gaming slušalke" - začuda pol cenejš kot v Nemčiji

zagarb ::

USB ključek SanDisk Extreme PRO USB 3.1 128 GB:

64,90 EUR

https://www.amazon.es/gp/product/B01MU8...

Raw ::

Logitech Z906 5.1 - 179EUR

https://www.amazon.de/Logitech-3D-Stere...

Ne vem pa še kako najceneje spravt v Slo.
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

Če je kdo bolj len, ko je treba okna umit, robotski umivalec oken, gre za zelo sličen model modelu Cop Rose X5, ki velja za klasiko (sem ga nekaj dni nazaj naročil tudi sam), tale Alfawise S60 pa je praktično enak, tudi glede na teste, je pa trenutno res huda cena s kodo: Bfriday151 iz 108EUR na 76EUR, na Amazon.co.uk je npr. čez 200EUR ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

mayne ::

https://www.mimovrste.com/35-diski/seag...

6TB za 130€, dost dobra cena.

AvtoR ::

Jaz Morskih gat ne kupim nikoli več. Kupil dva 3TB diska, desktop in USB. Oba sta odpovedala po dobrem letu.

hojnikb ::

seveda sta odpovedala, 3TB diski so like deathstar tega desetletja.
#brezpodpisa

OldSkul ::

Meni sta šla dva Seagate 2TB diska.

Han ::

Meni pa zaenkrat še noben v 27 letih. :P Začel sem s 40 MB morskimi gatami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

AvtoR ::

V 26 letih sta to edina diska, ki sta mi crknila. Imam nadomesni Segate disk, ki že od novega sumljivo klika. Imam ga za backup nepomembne šare. Najbrž dolgo ne bo zdržal. Skratka izogibam se Seagate diskov, pa še glasni so ko hudič.

broken/link ::

AvtoR je izjavil:

Skratka izogibam se Seagate diskov

+1

Kakšna je kvaliteta zadnje leto/dve ne vem, ker se držim zgornjega načela.

Poleg morskih gat mi je do sedaj ckrknil samo še en WD green disk. vse ostalo sem menjal še, ko so diski delali.
Na firmi pa so par let nazaj nakupili troje morskih gat (1TB velikost) - vse tri smo že zamenjali, ker so crknili. Pri ostalih diskih pa ni bilo potrebe po menjavi zaradi nedelovanja.

JeBelaCesta ::

jaz sem tudi imel največ okvar s Seagate 1TB, od cca 25 jih je 5 odpovedalo. Vsi izven gar. dobe (3L)
lep pozdrav iz višav ;-)
««
50 / 103
»»