Forum » Hlajenje in modifikacije » Cpu vent. za Athlon xp 2100
Cpu vent. za Athlon xp 2100
s4sH ::
Kateri vent za omenjeni model cpuja? Ventilator mora biti ZELO tih. CPU se nebo navijal! In ne mi z predlogi kako ga navit ker CPU ni zame...
black block ::
AX-7 na red rat je daleč najboljša in najtišejša in najprostorska rešitev možna, ZALMAN mene ni prepričal mojega X¸P 1900+ AX-7 pri istih pogojih hladi kar za 10 stopinj bolje... :)
Blisk ::
Jst mam Vulcanota, na 2000, ki je navit na 2100, pa je na najnižjih vrtljajih.
Pa vseen lepo laufa.
Pa vseen lepo laufa.
s4sH ::
ja saj vem, da bi volcano lahko bil samo je preglasen polek tega pa NEnavit procesor ne rabi takega venta...mislim , da bi lahko slabsi in tišji vent opravi l... kateri...
ghibly ::
Jaz imam tole
Thermalright SK-6BS+Delta AFB0612EH+regul. vrtljajev za vent.
in v bistvu ti lahko le to predlagam, ker drugih variant nisem poskusil.
Thermalright SK-6BS+Delta AFB0612EH+regul. vrtljajev za vent.
in v bistvu ti lahko le to predlagam, ker drugih variant nisem poskusil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ghibly ()
percimir ::
Na procesorju Xp 2100+ imam zalman 6000Cu.Ventilator je nastavljen na 2500 vrtljaje - skoraj neslišno. Z epox plato 8rda+ sem ga navil na 2400+ in temperatura je narastla za samo 3 C.
percimir ::
Popravek.
Včeraj sem navil procesor na 2600+ (FSB 166 x 12.5 )
in deluje brez problema.Imam ohišje 3RS Neon light, ki
ima standardno vgrajena 2 ventilatorja.Spredaj pa je vgrajen LCD in prikazuje temperaturo procesorja.
Ta se ni povzpela čez 45 C.
Včeraj sem navil procesor na 2600+ (FSB 166 x 12.5 )
in deluje brez problema.Imam ohišje 3RS Neon light, ki
ima standardno vgrajena 2 ventilatorja.Spredaj pa je vgrajen LCD in prikazuje temperaturo procesorja.
Ta se ni povzpela čez 45 C.
rfmw ::
@Percimir
ej dej mi prosim poslji link ali kaksne napotke, kako si overklokal tvojega xp2100+.
sam se zanimam ravno za tako konf kot jo imas ti, pa bi se rad drzal preverjenih metod pri overklokanju...
Full tnx!
rfmw
ej dej mi prosim poslji link ali kaksne napotke, kako si overklokal tvojega xp2100+.
sam se zanimam ravno za tako konf kot jo imas ti, pa bi se rad drzal preverjenih metod pri overklokanju...
Full tnx!
rfmw
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3043 (1815) | rejven |
» | ThermalRight ALX 800Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2624 (1519) | boštjan |
» | najboljse zracno hlajenjeOddelek: Kaj kupiti | 1696 (1243) | MrX |
» | AMD xp 2100 TB b, 2200 TB2c, 2400 TB 2b kaj od tegaOddelek: Kaj kupiti | 923 (750) | frenk |
» | Zalman 6000AlCu - Temperatura(Athlon XP2000)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1520 (1143) | b |