Forum » Loža » Bazeni za nosečnice
Bazeni za nosečnice
Mufasa ::
Zanima me če obstajajo v sloveniji kje terme, kjer je neklorirana morska voda, oz voda primerna za kopanje nosečnic.
jype ::
Sej v morski vodi je kar precej klora - ampak klorirana pa ni :)
Mufasa> Zanima me če obstajajo v sloveniji kje terme, kjer je neklorirana morska voda, oz voda primerna za kopanje nosečnic.
Ko sem jaz spraševal, nisem našel.
Mufasa> Zanima me če obstajajo v sloveniji kje terme, kjer je neklorirana morska voda, oz voda primerna za kopanje nosečnic.
Ko sem jaz spraševal, nisem našel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
MIHAc27 ::
Razen doma v bani? Ne bi vedel. Je pa kopanje v javnih bazenih povsem varno za nosečnice.
shadeX ::
shadeX> a iz kakšnega razloga klor škoduje nosečnicam?
Ne, priča pa o oporečnosti vode, ki jo je bilo zato treba obdelati s klorom.
Ne, priča pa o oporečnosti vode, ki jo je bilo zato treba obdelati s klorom.
MIHAc27 ::
Potem pa naj gre v Avstrijo, kjer imajo Naturbad kolikor hočeš. Bil letos na dveh. Pri prvemu se nismo smeli kopati, ker so eno bakterijo menda na testih zaznali.
V drugem težav ni bilo. Veš pa da ni klonirana voda, ker so prisotne alge.
Za reke tudi vprašanje, koliko so kaj oporečne.
Tko da to, da ni klora v vodi še ne pomeni da je neoporečna, prej obratno. Večji rizik, da je kaj narobe.
V drugem težav ni bilo. Veš pa da ni klonirana voda, ker so prisotne alge.
Za reke tudi vprašanje, koliko so kaj oporečne.
Tko da to, da ni klora v vodi še ne pomeni da je neoporečna, prej obratno. Večji rizik, da je kaj narobe.
MIHAc27> Tko da to, da ni klora v vodi še ne pomeni da je neoporečna, prej obratno. Večji rizik, da je kaj narobe.
To seveda drži, kljub temu pa to da klor je v vodi praviloma pomeni, da je bila brez klora oporečna.
Vsekakor jaz nisem našel nobenega bazena, ki bi bil ustrezen.
To seveda drži, kljub temu pa to da klor je v vodi praviloma pomeni, da je bila brez klora oporečna.
Vsekakor jaz nisem našel nobenega bazena, ki bi bil ustrezen.
Gavran ::
Klunove toplice?
http://www.turistikus.com/lepota-in-zdr...
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dn...
http://www.turistikus.com/lepota-in-zdr...
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dn...
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.
mihec87 ::
Se ne klorira že preventivno oz itq klorirajo že od štarta ne čakajo da se kaj zaredi v vodi? Če se nebi toliko kloriralo dvomim da bi voda zdržala teden in več do menjave ob taki masi ljudi kot se ponavadi kopa v tem obdobju..
fosil ::
To je seveda neumnost.
Klor dodajajo preventivno, ne pa če je voda oporečna.
Tako je!
fosil> Klor dodajajo preventivno, ne pa če je voda oporečna.
Preventivno ga je treba dodajati, kadar je verjetnost, da bo voda oporečna.
Recimo v bazenih, kjer je ogromno ljudi (ki zato tudi niso najbolj primerni za nosečnice).
Preventivno ga je treba dodajati, kadar je verjetnost, da bo voda oporečna.
Recimo v bazenih, kjer je ogromno ljudi (ki zato tudi niso najbolj primerni za nosečnice).
fosil ::
Ne, preventivno ga je treba dodat, ker so ljudje prasci
Petina jih urinira v bazen (toliko jih je priznal, sklepajo da jih v resnici še enkrat toliko)
Tudi Michael Phelps lula v bazen
Petina jih urinira v bazen (toliko jih je priznal, sklepajo da jih v resnici še enkrat toliko)
Tudi Michael Phelps lula v bazen
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
fosil> Ne, preventivno ga je treba dodat, ker so ljudje prasci
fosil> Petina jih urinira v bazen (toliko jih je priznal, sklepajo da jih v resnici še enkrat toliko)
fosil> Tudi Michael Phelps lula v bazen
Zato pa OP sprašuje po tem, kje bi našel bazen za nosečnico, ki ne bi bil kloriran, ker je v njem voda neoporečna.
fosil> Petina jih urinira v bazen (toliko jih je priznal, sklepajo da jih v resnici še enkrat toliko)
fosil> Tudi Michael Phelps lula v bazen
Zato pa OP sprašuje po tem, kje bi našel bazen za nosečnico, ki ne bi bil kloriran, ker je v njem voda neoporečna.
Šimpanz> Tudi če notri ni klora lahko ljudeki pišajo not.
Absolutno - ampak kdor je že videl kako zgledajo toplice za nosečnice (neka new life hotels veriga v Nemčiji recimo to zagotavlja) ve, da s tem ni nič narobe, ker se za čisto vodo skrbi drugače (kar je dražje).
Absolutno - ampak kdor je že videl kako zgledajo toplice za nosečnice (neka new life hotels veriga v Nemčiji recimo to zagotavlja) ve, da s tem ni nič narobe, ker se za čisto vodo skrbi drugače (kar je dražje).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o bazenu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 44167 (9415) | robertko |
» | Bazen - vprasanjeOddelek: Loža | 10687 (8898) | Unknown_001 |
» | Vzdrževanje bazenaOddelek: Loža | 23266 (17904) | terezijslo |
» | Družinski izlet za 1.majOddelek: Loža | 4004 (3265) | jype |
» | Postavitev bazenaOddelek: Loža | 13348 (12383) | Saladin |