Forum » Pomoč in nasveti » Windows time težave
Windows time težave
einstein :P ::
Ko kliknem za posodobitev časa na time.windows.com mi napiše, da časovne storitve windows time ni mogoče zagnati in naj poskusim znova kasneje. Poskušal sem že včeraj in ni šlo, tudi z različnimi serverji ne. Kaj bi lahko bil vzrok?
Hvala, lp
Hvala, lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Ja in še enega, ki sem ga našel na internetu vendar ni delovalo. Aplikacija se noče niti zagnati očitno, kaj šele povezati s serverjem.
PS. gre za sveže instaliran ultimate na prenosniku.
PS. gre za sveže instaliran ultimate na prenosniku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Ja, ne vem, jaz pritiskam za posodobitev časa, pa mi napiše: Časovne storitve windows time ni mogoče zagnati. Je še kje kakšna opcija posebej za vklop in izklop tega?
amigo_no1 ::
Start meni, run, services.msc -> Windows Time.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
@amigo no1
Hvala, uspelo mi je zagnati servis ampak zdaj mi javlja, da je pri sinhronizaciji s time.windows.com prišlo do napake. Imaš idejo mogoče tudi za to težavo?
Hvala, uspelo mi je zagnati servis ampak zdaj mi javlja, da je pri sinhronizaciji s time.windows.com prišlo do napake. Imaš idejo mogoče tudi za to težavo?
hojnikb ::
nastavi server na ntp1.arnes.si, ki preverjeno deluje in nastavi Windows Time servis, da se samodejno zaganja..
#brezpodpisa
amigo_no1 ::
Meni dela time.windows.com sinhronizacija.
Izklopi vse firewalle, lahko da blokirajo.
Imaš mogoče nameščen peerguardian ali kaj podobnega ?
Izklopi vse firewalle, lahko da blokirajo.
Imaš mogoče nameščen peerguardian ali kaj podobnega ?
ne, sploh še ni nič nameščeno, ker je windows sveže instaliran
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinhronizacija časa - windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 4662 (1389) | Ledstorm |
» | Ura v Windowsih ne gre pravOddelek: Pomoč in nasveti | 2119 (1567) | bisernik |
» | Problem z uro in datumom v xp-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1675) | Parsifal |
» | Windows Time SyncronizationOddelek: Operacijski sistemi | 1596 (1487) | karafeka |
» | čas v outlooku (tipično microsoft)Oddelek: Pomoč in nasveti | 801 (735) | ABX |