Forum » Pomoč in nasveti » Čudno zmrzovanje računalnika..
Čudno zmrzovanje računalnika..
Twixz ::
Pozdrav.
Pred nekaj dnevi sem na novo naložil windowse in tako formatiral računalnik. Naložil driverje, itd. Vse super delalo, zdaj mi pa zadnje dva dni nenavadno brejka ko hočem igrat igro, tako da moram iz Very High (kakor je prej normalno delalo) dati grafiko na medium.
Isto internet, včasih na youtubu sploh ne zažene videa, mi javi da se je adobe sesul. Včasih mi tudi sploh internet noče delati, čeprav igram igro League of Legends totalno normalno istočasno.(včasih mi je oboje delalo istočasno normalno). Nevem, čudno se mi zdi že vse skupaj, pa vas vprašam.
Pred nekaj dnevi sem na novo naložil windowse in tako formatiral računalnik. Naložil driverje, itd. Vse super delalo, zdaj mi pa zadnje dva dni nenavadno brejka ko hočem igrat igro, tako da moram iz Very High (kakor je prej normalno delalo) dati grafiko na medium.
Isto internet, včasih na youtubu sploh ne zažene videa, mi javi da se je adobe sesul. Včasih mi tudi sploh internet noče delati, čeprav igram igro League of Legends totalno normalno istočasno.(včasih mi je oboje delalo istočasno normalno). Nevem, čudno se mi zdi že vse skupaj, pa vas vprašam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (1585) | neon21 |
» | Toshiba wireless ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2900 (2412) | bobi1992 |
» | Težave z računalnikom po navijanju procesorja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (895) | Valvoline |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1018) | PoStrah |
» | GF 6600 GT - pokvarjena?Oddelek: Strojna oprema | 1400 (1058) | bond007 |