Forum » Pomoč in nasveti » Bios problem
Bios problem
sale ::
A MI LAHKO KDO POMAGA PRI MOJEM PROBLEMU.kO SEM FLASHO BIOS MI JE ZMANKALO ELEKTRIKE IN TU JE NASTAL PROBLEM. KO SEM PRIŽGAL RAČ. MI JE NA EKRANU IZPISALO:
AWARD BOOTBLOCK BIOS v1.0 COPYRIGHT (c) 1998, AWARD SOFTWARE, INC.
BIOS ROM CHECKSUM ERROR
DETECTING FLOPPY DRIVE A MEDIA
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
Zdaj pa me zanima če lahko rešim to plato in če lahko bi mi povedali kako. Zanima me kako narediti boot disketo in kako napisati v autoexec.bat da bi se mi flashow kar sam. Imam pa plato DFI CA63-EC Rev. A+. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
AWARD BOOTBLOCK BIOS v1.0 COPYRIGHT (c) 1998, AWARD SOFTWARE, INC.
BIOS ROM CHECKSUM ERROR
DETECTING FLOPPY DRIVE A MEDIA
INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
Zdaj pa me zanima če lahko rešim to plato in če lahko bi mi povedali kako. Zanima me kako narediti boot disketo in kako napisati v autoexec.bat da bi se mi flashow kar sam. Imam pa plato DFI CA63-EC Rev. A+. Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
- premaknil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Sale, preden se bo debata odvijala naprej, boš malce vljudneje napisal tale zgornji post, okej? (beri: NE DERI SE, spremeni v male črke.)
https://dolhar.si/
pucvoler ::
Hot swap se nardi brez problema!
Samo bios čip mora bit snemljiv.
Da se nardit disketo ki sama flasha.
Najprej odklopiš vse I/O naprave, vsaviš disketo, ki starta awdflash.exe in pokažeš na .bin fajl. Če hočeš ti zipam in pošljem vsebino diskete.
LP
Samo bios čip mora bit snemljiv.
Da se nardit disketo ki sama flasha.
Najprej odklopiš vse I/O naprave, vsaviš disketo, ki starta awdflash.exe in pokažeš na .bin fajl. Če hočeš ti zipam in pošljem vsebino diskete.
LP
Ne me poslušat!!!!!!
plato mam DFI CA63-EC Rev. A+. awdflash men se zdi moj naslov je gas.vlasic@kksonline.com .spobal sem samo bios pa ni šlo čisto nič še vendo mi je pisalo enako in kar naprej mi je delala a enota
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sale ()
Dr_M ::
o kasni boot disketi ti sanjas? itak cez tole ne bos su. ti rabs samo bios na disketi in to je to.brez kompliciranja.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Pucvoler, daj pošlji mi čim prej da bom lahko probal. Moj mail je GAS.VLASIC@KKSONLINE.COM. Že v naprej se ti zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | (pre)velik diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (1865) | jest10 |
» | BIOS FLASH - Problem - NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 2000 (1752) | steiner |
» | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1083) | Duhec |
» | KVA ZA VRAGA????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (1016) | Sergio |