» »

TušMobil omrežje

TušMobil omrežje

alexa-lol ::

hej :) zanima me kako je s pokritostjo TušMobila. Pred leti vem, da je bila ta slaba. Če je bil slab signal so te preklopili na omrežje Mobitela kjer nisi mogel koristiti zakupljenih minut itd... kako je danes s tem? V Ljubljani dela normalno? Lp

amigo_no1 ::

http://www.svetidej.com/projekti/mobiln...

Kupiš predplačniško kartico za 5E in preveriš kako dela.

Seveda dela v LJ.


bazne ostalih 2 operaterjev:
http://www.svetidej.com/projekti/mobiln...
http://www.svetidej.com/projekti/mobiln...

Zgodovina sprememb…

333333 ::

Jaz imam tusmobil ze ene 4 leta v Ljubljani. Signal sicer je ampak se pojavlja tukaj tezava tu in tam ko me kdo klice da sem za njih nedosegljiv in po tem dobim sms o klicu kljub temu da je telefon vkploljen. Mene resuje to da imam narjen redirekt se na mobitel v tem primeru ampak delovanje omrezja proti mobitelu je bolj tak tak... Signal sicer je ampak mece ven. To sem poskusil z tremi razlicnimi telefoni in pri vseh je isto tako da problem ni v telefonu. Sedaj trenutno uporabljam Nokia c2 z dvema simoma (mobitel in tusmobil) in mobitel mi dela bp, tusmobil pa tako kot sem napisal, tako da ce ni to ovira bi bil tusmobil prava izbira :)
Spiritual

PINki ::

Tudi meni je parkrat prispel SMS o nedosegljivosti (čeprav sem bil na dobro pokritem območju) kar me je zelo zmotilo. To se mi zgodi 2x letno mogoče. Vendar nikoli nisem vedel ali je telefon ali omrežje, ker sem vedno modificiral telefone tako, da sem dopuščal to možnost.

Drugače je Ljubljana odlično pokrita. Glede na to, da so zame najugodnejši, ostajam pri njih.

trnvpeti ::

In kaj pravi tusmobil na problem nedosegljivosti?

OmegaBlue ::

Jaz sem pri njih malo več kot leto, do sedaj sem bil brez tuš signala samo v postojni direktno pod gradom (je preklopilo na mobitel) in v kozjem bogu za leđima na enem hribu kjer ni bilo nobenega signala. Se večinoma gibljem po ljubljani in kranju pa do zdej nisem imel kakšnih izpadov.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

OChack ::

za ta denar je še kr vredu, za poslovno uporabo bojo mogl pa še mal gradit
Int€l inside, IDIOT Outside

komar88 ::

Tuš ima kar velike probleme s signalom. Živim v malo bolj odročnem kraju, Mobitel ima tukaj 5 črtic, Tuš pa le eno. Je pa Mobitel res izjemno drag in ne odtehta tiste pokritosti.
MAN UTD <3

ahac ::

Jaz sem zadovoljen. V kakšnih hribih gre na Mobitel, drugače je pa vse kul.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Izaso ::

Jaz sem tudi zadovoljen. Trenutno sem privat na Tušmobilu, službeno pa na Mobitelu. Signal in pokritost se je v zadnjih 2 letih definitivno spremenila na boljše in tukaj je bil narejen velikanski napredek, tako da sedaj sem skoraj ves čas na tušmobilovem signalu, se p aveliko gibljem po Sloveniji. Mogoče ga zmanjka samo v hribih in v kaki zakotni dolini. Sem pa v letošnjem letu začel opažati slabost mobitelovega omrežje. V kolikor imam klic dolg tam do 2 ali 3 minute ni nobenega problema, ko pa je klic daljš pa mi skoraj vedno klic prekine oz. kar brez potrebe zmanjka signala, kjerkoli v Sloveniji se nahajam. In potem ko pogledam v telefon kaj je s signalom zopet kaže da imam poln signal. To se mi na Tušmobilu ne dogaja.

Mikasa ::

V službi smo vsi preko Tušmobila, sama pa imam Simobil. Kljub mojemu začetnemu nerganju nad izborom operaterja se je izkazalo, da pa mi naprimer v spalnici Simobil veselo prekinja, medtem, ko pritožb ni, če kličem iz službenega, torej Tušmobila. Seveda sem klicala na Simobil, v čem je težava, če se celice prekrivajo ali karkoli, pa so povedali, da je pri njih vse normalno. To kar berem glede daljših klicev pri Mobitelu, ko zmanjka signala, opažam tudi jaz, ko me kliče kdo, ki je njihov naročnik. Zna bit precej nadležno v določenih situacijah.

alexa-lol ::

hej :D Tuš imam zdaj že skoraj pol leta in sem zadovoljen s pokritostjo, imam pa neko vprašanje.

Ali je možno pri Tušmobilu dobiti 2 SIM kartici na eno številko. Ideja je ta, da bi imel 2 telefona, 2 SIM kartici in eno številko in pač enkrat bi vzel en telefon sabo, drugič drug. Je to možno?

Bolf3nk ::

verjetno je, ker simobil in mobitel to imata. Seveda za dodatno naročnino.

Alfonzo ::

Kako je kaj z pokritostjo? Se je že kaj izboljšalo al je še vedno enako. Sam nameravam zamenjati trenutnega operaterja z njimi, pa me zanima kakšno je stanje.

hojnikb ::

odvisno kje se nahajaš. itk ma pa tušmobil roaming v m@ (ki se pri nekaterih paketih sicer obračunava posebaj)
#brezpodpisa

Alfonzo ::

Aha se potem zna zgoditi da ko preklopi singal bodo lepo računali kot tuje klice

hojnikb ::

ne, majo posebi cenik za klice iz mobitel omrežja. Razn nekaterih paketov, kjer so klici v m@ roaming že vključeni
#brezpodpisa

halgando ::

Alfonzo: če želiš lahko testiraš njihovo omrežje, skleneš testno pogodbo za 1 teden in pač preveriš njihovo omrežje...potem pa pogodbo prekineš, če ti ne odgovarja, drugač pa uporabljaš naprej in se ti že zaračunava
Za izogib preklopa v Mobitelovo omrežje in s tem nastajanja dodatnih stroškov, pa si v nastavitvah telefona ročno izbereš omrežje Tušmobil in telefon ne bo preklapljal med omrežji

alexa-lol: koliko je men znano, še Tušmobil nima te funkcije dve SIM kartici ena številka

Lp, Jernej


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach GSM

Oddelek: Mobilne tehnologije
3312384 (6359) Heisenberg
»

Tušmobil MINGL ODBIT mnenje?

Oddelek: Mobilne tehnologije
307266 (6126) Dosan
»

Tušmobil omrežje - katastrofa

Oddelek: Mobilne tehnologije
4211647 (10110) an3333
»

Pomoč pri izbiri operaterja

Oddelek: Mobilne tehnologije
191098 (875) Lonsarg
»

Tušmobil-info

Oddelek: Mobilne tehnologije
161892 (1468) MacGyver141

Več podobnih tem