» »

Test GF FX 5800 Ultra - komentarji

Test GF FX 5800 Ultra - komentarji

ghibly ::

Test klik

Komentarji??

gujs ::

Zamuja pol leta. Tko da zdej je prepozen za nč bolšga kot Radeon 9700Pro.

JLP ::

Ornk draži kt Radeon 9700 Pro. nč kej nima za pokazat, glasn ventilator, zaseda preveč placa. Za tako novo kartico bl kt ne podn.
Live long and prosper!

ghibly ::

Osebno sem pričakoval kaj več. Ta stvorek pa je na nekaterih testih celo pogrnil proti Radeonu. Upam, da so driverji krivi, ce ne prešaltam na ATI-ja.

||_^_|| ::

moj komentar je sam LOL. Upam da bojo z driverji kej izbolšal ker če ne je tole PODN za tako ceno.

Thanatos ::

popolnoma po pričakovanjih. Zdej pa paste R350 ki bo naredil štalo GFfxu, kot je 9700pro titaniumu 4600.

Zheegec ::

Glede na surovo moč NV30 je tole res malo preslabo. Razlika med 500 in 325Mhz bi se morala veliko poznati, pa pri današnjih špilih se to itak ne pozna tolk, kot bi se moral, je pa pri UT2k3 bila tako majhna razlika na višljih resolucijah (to boste vidli pri novici, ki sem jo poslal -> če jo bo kdo objavil :D ) ker ima R300 19Gb/s memory bandwitha, NV30 pa samo 16Gb/s, to pa (čeprav ima NV30 DDR2 na 1Ghz) je zaradi samo 128 bitnega vodila napram 256 od ATIja in ko bomo videli R350, ki bo imel DDR2 na (upam) okoli 1 Ghz bo ravno to štopalo NV30 da ne bo tolko prva kot bi morala bit glede na arhitekturo. Se bo pa to bolj poznalo v Dx9, kot pa se sedaj v Dx8.1.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

frudi ::

LMAO @ Visiontek :D
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

_Mortal_ ::

hehe. Dawn je dobila batine
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

kuglvinkl ::

Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GeForce FX Not a home run... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1096941 (5036) kuglvinkl
»

Bo GeforceFX omejena serija?

Oddelek: Novice / Grafične kartice
302981 (2981) Senitel
»

Geforce FX

Oddelek: Strojna oprema
252188 (1679) Soni
»

nVidia z novima NV28 čipoma