» »

Logitech G35 - problemi

Logitech G35 - problemi

rokyo87 ::

Pozdravljeni,

pred kratkim sem nabavil omenjene slušalke in moram povedati, da so slušalke odlične - ČE seveda, spregledamo težave z driver-ji na WIN7. Moja zgodba se glasi nekako takole:
Nabavim omenjene slušalke, jih priklopim in naložim driver-je iz priloženega CD-ja. Zadeva dela cca 14 dni OK, nato se pojavi nenavaden problem. Nekega večera priklopim slušalke, zaženem serijo in BS Player zamrzne in ga ni možno zapreti, razen če kill-am proces. Poskusim ponovno, enak problem. Moje domnevanje: V okvari .avi datoteka, potegnem novo, problem enak. Poskusim z WMP, enako, poskusim z GOM Player-jem, problem ostane enak, z WinAmp-om zaženem glasbeno datoteko, zamrzne, ni ga mogoče zapreti. Kill-am proces, zaženem video na YT, ni zvoka...nič jasno, ampak vem, da je problem nekje v zvočnem viru (driver, codec, HW,...). Odprem nadzorno ploščo, kliknem SOUND, se ne odpre, za trenutek se zavrti krogec in je to to. Kliknem na zvočnik v spodnjem desnem kotu, se odpre, kliknem na G35, se ne odpre, zadeva enaka, kot pri Control Panel-u. Nič jasno. Reset laptop-a ne pomaga, težava ostaja enaka, Control Panel - Sound ne deluje. Začnem raziskovati problem, brišem sound driverje, driverje za G35, codec-e, problem ostaja enak. Brskam po forumih, v cmd-ju izvedem sfc /scannow, ne pomaga. Praktično nič ne pomaga.
Sedaj sem nove driver-je za G35 izbrisal in namestil tiste iz priloženega CD-ja in zaenkrat zadeva deluje...kako dolgo bo delovala, pa je vprašanje časa. Izgleda, da za ta problem rešitev ne obstaja...ali se motim? Je imel kdo podobne oz. iste težave? Je imel kaj sreče pri reševanju problema?

Slušalke so dobre, vendar so veliki problemi z driver-ji, kar pa je za LOGITECH veliko razočaranje. Ne vem več, kje naj iščem odgovor, zato se obračam še na ta forum.

Lep pozdrav

Rok

sennheiser ::

Preizkusi še na drugi mašini. Lahko so tudi windowsi. Slušalke so ja super, ampak dobr bi bilo imeti še kaj poleg usb povezave... ne vem :D a pride sploh potem kakšna dobra zvočna do izraza, če imaš preko usb slušalke, pa še za te slušalke driverje?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke PC

Oddelek: Pomoč in nasveti
301989 (1536) SloBiscuit
»

Tronote m85 zvok

Oddelek: Zvok in slika
278048 (2237) simongrega
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

Oddelek: Pomoč in nasveti
378368 (7574) Invictus
»

Slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
283772 (3065) -THX-
»

Nova zvocna kartica? kero vzet!

Oddelek: Kaj kupiti
241441 (969) Pesimist

Več podobnih tem