Forum » Izdelava spletišč » Problem - nalaganje v Fillezilo.
Problem - nalaganje v Fillezilo.
Mucek123 ::
Živjo!
Sam sem si kupil domeno in gostovanje na žabcu. Sem zelo zadovoljen ... A tukaj je en problem sam, ko naložim spletno stran v fillezilo in grem potem preverit mi samo zazna Index.Html in Style.css.
Druge datoteke mam "pokupčkane" po datotekah zaradi preglednosti. Slideshow imam v neki mapi, slike nekje, druge povezave itd. Ampak vse to nedeluje, če naložim na Fillezilo. Noče pokazati slik samo prva stran in klikanje potem pa kmalu, če grem na drugo kliknem npr. na drugi link in noče odpreti.
Vsi te linki in slike lepo delujejo na domači stran, ko stestiram lokalno.
Kaj naj bi bil vzrok. Vse te datoteke sem dal pod public_html
Lep pozdrav in hvala vam za pomoč
Sam sem si kupil domeno in gostovanje na žabcu. Sem zelo zadovoljen ... A tukaj je en problem sam, ko naložim spletno stran v fillezilo in grem potem preverit mi samo zazna Index.Html in Style.css.
Druge datoteke mam "pokupčkane" po datotekah zaradi preglednosti. Slideshow imam v neki mapi, slike nekje, druge povezave itd. Ampak vse to nedeluje, če naložim na Fillezilo. Noče pokazati slik samo prva stran in klikanje potem pa kmalu, če grem na drugo kliknem npr. na drugi link in noče odpreti.
Vsi te linki in slike lepo delujejo na domači stran, ko stestiram lokalno.
Kaj naj bi bil vzrok. Vse te datoteke sem dal pod public_html
Lep pozdrav in hvala vam za pomoč
neoserv ::
Verjetno si hotel reči, da imas datoteke pokupčkane po direktorijih oz. mapah, ne po datotekah.
Brez da vidim spletno stran, lahko samo sklepam, da nisi naložil vseh direktorijev na svoj FTP (v public_html).
Možno je tudi, da imas direktorije ali datoteke poimenovane z veliko začetnico, v HTML-ju jih pa kličeš z malo začetnico (dokaj pogosta napaka).
Najlažje ti bo sicer pomagal tvoj ponudnik gostovanja (Žabec.net), glede na to da imajo dostop do strežnika in takoj vidijo, kje si ga pobiksal. So prijazni fantje in radi pomagajo, tako da jih kar povprašaj kako in kaj.
Brez da vidim spletno stran, lahko samo sklepam, da nisi naložil vseh direktorijev na svoj FTP (v public_html).
Možno je tudi, da imas direktorije ali datoteke poimenovane z veliko začetnico, v HTML-ju jih pa kličeš z malo začetnico (dokaj pogosta napaka).
Najlažje ti bo sicer pomagal tvoj ponudnik gostovanja (Žabec.net), glede na to da imajo dostop do strežnika in takoj vidijo, kje si ga pobiksal. So prijazni fantje in radi pomagajo, tako da jih kar povprašaj kako in kaj.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neoserv ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos wordpress strani na drug strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1837 (1525) | p1nky |
» | Wordpress in shranjevanje slikOddelek: Izdelava spletišč | 664 (606) | Dr.S |
» | Kako izbrisati spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2027 (1635) | Vice |
» | Upload spletne strani na (free) web hostOddelek: Izdelava spletišč | 884 (822) | Malcolm_Y |
» | Težava s hostingomOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (869) | dfajt |