Forum » Šola » Šola košarke?
Šola košarke?
dynr la ::
Pozdrav, letos grem v prvi letnik in na šoli imajo tudi interesno dejavnost košarko. Sam sem od že nekaj let treniral košarko v osnovni šoli sedaj pa me zanima, ali bo na srednji šoli res tapravi trening košarke in ali bodo tekme? Ker glede na to, da nisem slab nebi rad končal s košarko oz. bi rad resno nadaljeval s košarko..
Gladi ::
Selekcije se ponavadi delajo pri 9,10,11 letih. Ampak kakor sem rekel, pokliči na kakšen klub in povprašaj, če te zanima bolj resno treniranje.
A pa je sploh možno, da bom, če sedaj nadaljujem s treningi recimo 3x na teden prišel v prvo ligo v prvo peterko oz. da imam čez nekaj let možnost it v tujino za kkšen klub igrt?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Ciklamen ::
3x na teden je absolutno premalo :) Če hočeš kaj iz sebe narediti moraš trenirati 2x dnevno. V klubu, pa tudi če klub ne omogoča toliko treningov, greš na bližnje igrišče in mečeš na koš, treniraš vodenje žoge, pač karkoli :)
- End of the Post ->
slosi ::
Resni klubi trenirajo 5x na teden pri tvoji starosti + tekme čez vikend (če si boljši igraš kadeti + mladinci (sobota in nedelja)).
Drugače pa se pozanimaj pri klubih, večina jih bo vesela novih igralcev.
Drugače pa se pozanimaj pri klubih, večina jih bo vesela novih igralcev.
HighBane ::
Pri nas kadeti trenirajo 5x na teden + soboto kadetska tekma + nedelja mladinska tekma (po možnosti še članska tekma v soboto, če prideš v ekipo) pa nismo nek visoko uverščen klub (3. liga člani). Odvisno od kod si in kake cilje ima klub, koliko znaš in koliko si visok, koliko je ostalih igralcev. Če imaš 2 metra te bo vsak klub hotel.
ŠKL na srednji je bil pri nas bolj to, da smo se dobili iz različnih klubov na tekmah pa morda 1x na 2 tedna za malo debate in metanja na koš.
3x na teden je sigurno premalo za take visoke cilje, edino če si talent.
ŠKL na srednji je bil pri nas bolj to, da smo se dobili iz različnih klubov na tekmah pa morda 1x na 2 tedna za malo debate in metanja na koš.
3x na teden je sigurno premalo za take visoke cilje, edino če si talent.
Kaj pa če jst zdej še eno leto pridno treniram na šoli če majo kej take osnovne treninge kot interesna dejavnost pa doma oz. na igrišču malo potreniram, da vidm kako bo kej natrpan moj urnik v srednji šoli pa potem ko grem v drugi letnik začnem kje trenirati? Velik sem pa približno 185cm.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mladi športniki in pregorelost - prekmalu in preveč treninga? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13118 (11311) | FiReFTW |
» | Vaje za odriv ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21128 (10364) | STU-III |
» | šport (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5397 (3793) | hooger |
» | Status športnikaOddelek: Šola | 2869 (2415) | iggy |
» | BasketOddelek: Loža | 1605 (1347) | R0K |