Forum » Omrežja in internet » Linksys ae1200 problem
Linksys ae1200 problem
Nuke_H2 ::
Živjo,
kupil sem Linksys ae1200 wireless-n usb adapter. Adapter sem priklopil v računalnik ter se povezal na router. Signal je odličen, hitrosti prenosa pa so zelo slabe 30kb/s. Zanima me, če mogoče kdo ve kako bi ga moral nastaviti, da bi deloval normalno.
Hvala za odgovor
Lp
kupil sem Linksys ae1200 wireless-n usb adapter. Adapter sem priklopil v računalnik ter se povezal na router. Signal je odličen, hitrosti prenosa pa so zelo slabe 30kb/s. Zanima me, če mogoče kdo ve kako bi ga moral nastaviti, da bi deloval normalno.
Hvala za odgovor
Lp
an0nimen ::
Takšne probleme sem že opazil pri nekaterih prenosnikih z vgrajenim N wifi adapterjem, ki so na G povezavi delovali čisto normalno 54mbit na N pa do 300kb/s včasih celo prekinjali ozr niso našli wifi omrežja čeprav je bil router v isti sobi. Problem se je dostikrat rešil z posodobitvijo gonilnikov adapterja, če to ni pomagalo smo menjali router iz N na G standard.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi adapter prepočasen (PC) pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (997) | aerie |
» | WiFi Adapter gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 2337 (2157) | solatko |
» | Katero wi-fi anteno za boljši siginalOddelek: Omrežja in internet | 2918 (2572) | Spajky |
» | Wireless v novem računalniku ne deluje pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (1991) | Spajky |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3009 (502) | Spajky |