» »

Adpartner

Adpartner

lolekinbolek ::

Pozdravljeni.
Sem še zelo mlad. Imam spletno stran in odločil sem se da bi odprl adpartner račun, in tako z prikazovanjem oglasev zaslužil nekaj denarja.
Problem je to, ker moji starši mislijo da to ni varno.
Zdaj pa ne vem kako naj jim povem, da me ne bodo ogoljufali in da bomo morali kaj plačevat.
Prosim vas, da napišete če imate kakšne izkušnje ali mnennje o tem.

Hvala vam za pomoč.
Lep pozdrav.

Mesar ::

Plačat bo potrebno samo dohodnino na koncu leta ter stvari, ki pridejo s tem. Samo zato, da lahko daš oglase na svojo stran ne rabiš plačat pri Adpartnerju nič, sej tudi oni zaslužijo 50% al 75% centev za vsak klik gre k njim ostalo pa k tebi.
Your turn to burn!

lolekinbolek ::

Kok je približno dohodnina?
Ali si potem sploh kaj v "plusu".

Vice ::

V kolikor tvoja stran nima vsaj 10K obiska na dan te nima kaj skrbeti za dohodnino. Dokler pa je tvoj obisk odvisen od neke božje sreče boš pa vesel, če si boš lahko privoščil kepico sladoleda.

Mesar ::

mrzak, sem ti odgovoril na zasebno sporočilo kako in kaj.

Vice, govoriš na pamet, odvisno je od obiska od publike, ki je na tvoji strani in posledično od oglasov in CTR če govorimo o PPC.
Your turn to burn!

MrBrdo ::

Mislim da ima kar prav :) Zaslužki iz oglasov res niso ne vem kaj, če ni res veliko obiska...
MrBrdo

HardFu ::

Mesar, glede na to, da je izjavil da je zelo mlad, najbrz nima (a) ogromne ciljne publike in (b) izkusenj iz spletnega marketinga. Takole na pamet bo res na mesec zasluzil za kako kepico sladoleda.
http://codeable.io

lolekinbolek ::

Hvala vam vsem.
Spletna stran ima 100-140 obiskov na dan ;)

Gandalfar ::

S tem obiskom dvomim da bo za eno kepico na leto. Govorimo namrec o CTR, ki se meri v promilih in 10k impressioni za evro ali dva.

Zgodovina sprememb…

lolekinbolek ::

Saj nisem vprašal, koliko bom zaslužil..Vprašal sem če je Adpartner varen.

ahac ::

Pri takem obisku boš moral več let imet oglase gor, da boš sploh prišel do minimalne vsote pri kateri ti izplačajo.

ps.
Je varen.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

HardFu ::

mrzak, zakaj pa bi potem rad dal oglase na spletno stran? da bodo sli na zivce obiskovalcem? (ker od njih ocitno nimas namena imeti nic)
http://codeable.io

algo ::

Zagotovo se ti ne splača. Pridelal boš namreč minus! Praviš, da si zelo mlad torej te imata starša v OLAJŠAVI! Pri tem je veliko predpostav od zaslužka tvojih staršev do števila otrok, ki jih imata. V vseh primerih pa se ti Adpartnerja na stran ne splača dati, ker bosta STARŠA IZGUBILA OLAJŠAVO pa tudi, če boš zaslužil samo par 10 eur! Adpartner oddaja poročilo o zaslužku davčni tko da pozabi, da boš lahko kaj zgoljufal. Kot primer lahko od oka navedem, da če ste v družini 3 je za tretjega člana olajšava cca. 3500eu (se mi ne da niti pogledati). Če tisti, ki te ima v olajšavi zasluži malo več in bi bil ta znesek obbdavčen z 41% to pomenim, da eden izmed tvojih staršev na temi profitira 1400eur na leto! Od tega "zaslužka" se boš lahko poslovil, če boš vsak mesec pri Adpartnerju dobil izplačano 40eur, torej na leto 480eur, obdavčen sicer ne boš imel, ker itak je to znesek pod 6500eur ampak tako bo vaš družinski proračun V MINUSU za dobrih 900EUR!!! Ja, čudna je ta naša država ampka jebat ga, tko je. Lahko pa na stran daš Toboads ali CentralIprom, ker oni zaslužek zavedejo pod "najemno pogodbo" v tem primeru pa starši ohranijo olajšavo! Naj še omenim, da je pri Adsense eneako kot pri Adpartner s to razliko, da lahko tu raskiraš in dohodka ne prijaviš ampak nikoli ne veš, kdaj te bodo dacarji preverili. Tko da na kratko v tvojem primeru Adpartner nikakor ne daj na stran!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oglaševanje na portalu

Oddelek: Izdelava spletišč
5599 (509) SlyCrespo
»

ADPartner

Oddelek: Omrežja in internet
7993 (868) shadeX
»

Plačljivi oglasi na svoji web strani

Oddelek: Omrežja in internet
154319 (2507) slovenec_89
»

oglasi na spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
6985 (916) Tody
»

Kako privabiti nove člane v forum

Oddelek: Izdelava spletišč
312229 (1503) jamsek19

Več podobnih tem