Forum » Pomoč in nasveti » Over-Burn
Over-Burn
pajek ::
Imam sledeč problem !
Doma imam CD-RW Plextor 16/10/40A z zadnjm firmwarom 1.05!!
Uporabljam program za peko NERO 5.5.10.0 ( kar nima veze, tudi če dam starejšo verzijo je isto!)
Ko preverim pod "choose recorder" mi normalno vse lepo piše in seveda da podpira OVERBURN!...Ko pa dam na "medium-info" mi VEDNO PIŠE da imam : pod TOTAL CAPACITY:0MB in pod AVAILABLE CAPACITY: vedno 703 MB - neglede kakšen prazen medij dam noter !!
Tako seveda sem kliknil jeziček "Expert features"in zbral: enable overburn...ter napisal 90min 2sec 0frm ali pa 83/0/0 ali pa 85/0/0 več kombinacij sem probal samo vedno isto! in zanimivo je to da v načinu overburn lahko pečeš samo v načinu DISK-AT-ONCE ..samo tale funkcija je sicer zbrana - jezička se pa neda klikat! ...
In katerikoli medij vstavim vedno ista pašta: .. 703 MB available!..hm..kaj nebi tu moralo pisat koliko še lahko zapišeš v overburn npr. 40MB ali pa 80MB..nevem..
Hm kje tiči zanka, morda moram še kak jeziček vklopit- izklopit, kakšen drugi ISO-MODE...pomoč
Ko preprosto dam na write mi napiče da bo medij izvrglo in da ni dovolj prostora in mi neda možnosti jetička "write overburn CD"
Za vsako pomoč najlepša hvala !!!
lp
Doma imam CD-RW Plextor 16/10/40A z zadnjm firmwarom 1.05!!
Uporabljam program za peko NERO 5.5.10.0 ( kar nima veze, tudi če dam starejšo verzijo je isto!)
Ko preverim pod "choose recorder" mi normalno vse lepo piše in seveda da podpira OVERBURN!...Ko pa dam na "medium-info" mi VEDNO PIŠE da imam : pod TOTAL CAPACITY:0MB in pod AVAILABLE CAPACITY: vedno 703 MB - neglede kakšen prazen medij dam noter !!
Tako seveda sem kliknil jeziček "Expert features"in zbral: enable overburn...ter napisal 90min 2sec 0frm ali pa 83/0/0 ali pa 85/0/0 več kombinacij sem probal samo vedno isto! in zanimivo je to da v načinu overburn lahko pečeš samo v načinu DISK-AT-ONCE ..samo tale funkcija je sicer zbrana - jezička se pa neda klikat! ...
In katerikoli medij vstavim vedno ista pašta: .. 703 MB available!..hm..kaj nebi tu moralo pisat koliko še lahko zapišeš v overburn npr. 40MB ali pa 80MB..nevem..
Hm kje tiči zanka, morda moram še kak jeziček vklopit- izklopit, kakšen drugi ISO-MODE...pomoč
Ko preprosto dam na write mi napiče da bo medij izvrglo in da ni dovolj prostora in mi neda možnosti jetička "write overburn CD"
Za vsako pomoč najlepša hvala !!!
lp
bastadu ::
Nero ti nikoli ne bo napisal, za koliko lahko prepeces CD, ampak je max velikost 703MB... Sicer pa moras peči v DAO nacinu, da lahko overburnaš.
pajek ::
Hvala vsem!! ... sem rešu...
Jah imel sem vkloplen: multi-session ...cepec..
Aja tisto ko pa trdim, da ti napiše koliko MB naj bi šlo gor overburnat pa sem zasledil pri teh navodilih: navodila in gre za MMORE-90 minutne CD-je, ko lepo piše pod Medium-Info: TOTAL CAPACITY is 00:00:00 (0MB) & AVAILABLE CAPACITY is 10:00:00 (88MB)...torej sklepam, da je na tem nosilcu še 88MB prostora, če ni tako me popravite - in kot vidite tu nikjer nič ne piše o tistih 703MB, ki piše vsem nam..tko pravte!
ok...nema veze, važno da sem rešu in lepo overburnal JOKERJEVO SYROTKO na 747MB
hvala vsem ....
lp
Jah imel sem vkloplen: multi-session ...cepec..
Aja tisto ko pa trdim, da ti napiše koliko MB naj bi šlo gor overburnat pa sem zasledil pri teh navodilih: navodila in gre za MMORE-90 minutne CD-je, ko lepo piše pod Medium-Info: TOTAL CAPACITY is 00:00:00 (0MB) & AVAILABLE CAPACITY is 10:00:00 (88MB)...torej sklepam, da je na tem nosilcu še 88MB prostora, če ni tako me popravite - in kot vidite tu nikjer nič ne piše o tistih 703MB, ki piše vsem nam..tko pravte!
ok...nema veze, važno da sem rešu in lepo overburnal JOKERJEVO SYROTKO na 747MB
hvala vsem ....
lp
BaRtMaN ::
Ne, Nero pravzaprav nekatere medije zazna kot samo 88 MB velike. Nič se bat, samo pečt pa spat!
Sem ti glih hotu predlagat, da poglej še multisejnost.
Sem ti glih hotu predlagat, da poglej še multisejnost.
iration ::
v Nero CD Speed-u greš v Extra->Overburning Test. To ti TOČNO pove, koliko lahko spraviš gor na CD.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
BaRtMaN ::
Prejle sem hotel probat omenjeni Overburning Test, pa je neklikabilen tudi s praznim medijem.
iration ::
Imaš izbran cdr in ne cd-rom/dvd? Če ti ga zazna Nero, bi ti ga moral tudi Nero CD Speed.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj s filmčki velikosti 701MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1398) | fahrenGONE |
» | Resnice in laži o DVD+-R - jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1414) | Quikee |
» | Vedno mi uniči CD!!Oddelek: Programska oprema | 1208 (1014) | nuclear |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1150) | SasoS |
» | SmartBuy CDR 90 min. - ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (904) | Kekec |